Éheztetésnél tényleg az izmok sorvadnak el és a háj megmarad?
kedves nemnemnem:
tehát működnek a villámdiéták, sőt ajánlottak is, hiszen úgyis visszatöltöd az izmot. a kérdés hogy milyen szintre. izomtömeget csökkenteni lehet gyorsan. visszahozni ugyanarra a szintre iszonyat kemény munka... izom nélkül pedig a "feszesség és formás idomok" esélytelenek
Én vagyok a NEM NEM NEM...
És a villámdiétákra is azt mondom, hogy NEM NEM NEM működnek, mert hiába bont el a szervezet sok zsírt is, és valamennyi fehérjét, ha közben a szervezet éhezőbe kapcsol, és amint egy kicsit is többet eszel, máris ezerrel raktároz.
Pont azért is mert meddig tartanak a villámdiéták? Egy, két hétig? Ez csak arra elég, hogy jól beijesszük a szervezetet. Attól még a folyamat, megmarad, hogy igen, csekély fehérjét bont a szervezet, sok zsírt, de az eredménye nem lesz jó. Mert ha nem mozogsz, vagyis csökkented az izmaid terhelését, azok vékonyodni fognak, így aránylag, hiába vesztettél te 5kg zsírt, a testzsírszázalékod, mivel ez egy arányszám, lehet, hogy még rosszabb is lesz, mint előtte, főleg ha utána neki áll a delikvens zabálni mint a kisdisznó. Mindezektől függetlenül éhezéskor az történik, amit az előzőben leírtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!