Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éheztetésnél tényleg az izmok...

Éheztetésnél tényleg az izmok sorvadnak el és a háj megmarad?

Figyelt kérdés
arra gondolok h 2 napja nem sokat ettem és fogytam 1 kilót és ha még folytatom ezt napi 1 óra tornával akkor lemegy a hájam is?
2011. szept. 2. 20:45
1 2
 11/13 bix ***** válasza:
84%

kedves nemnemnem:

tehát működnek a villámdiéták, sőt ajánlottak is, hiszen úgyis visszatöltöd az izmot. a kérdés hogy milyen szintre. izomtömeget csökkenteni lehet gyorsan. visszahozni ugyanarra a szintre iszonyat kemény munka... izom nélkül pedig a "feszesség és formás idomok" esélytelenek

2011. szept. 3. 11:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok a NEM NEM NEM...

És a villámdiétákra is azt mondom, hogy NEM NEM NEM működnek, mert hiába bont el a szervezet sok zsírt is, és valamennyi fehérjét, ha közben a szervezet éhezőbe kapcsol, és amint egy kicsit is többet eszel, máris ezerrel raktároz.

Pont azért is mert meddig tartanak a villámdiéták? Egy, két hétig? Ez csak arra elég, hogy jól beijesszük a szervezetet. Attól még a folyamat, megmarad, hogy igen, csekély fehérjét bont a szervezet, sok zsírt, de az eredménye nem lesz jó. Mert ha nem mozogsz, vagyis csökkented az izmaid terhelését, azok vékonyodni fognak, így aránylag, hiába vesztettél te 5kg zsírt, a testzsírszázalékod, mivel ez egy arányszám, lehet, hogy még rosszabb is lesz, mint előtte, főleg ha utána neki áll a delikvens zabálni mint a kisdisznó. Mindezektől függetlenül éhezéskor az történik, amit az előzőben leírtam.

2011. szept. 3. 21:21
 13/13 anonim ***** válasza:
jo es ezzel hova akarsz kilyukadni? egyeseknek most felcsillant a szemuk hogy vegre "indokoltan" lehet ehezni pedig ez nem igy van es a vegen csak megfogalmazod az orok igazsagot hogy koplalni nem szabad...persze abban is van igazsag amit te irtal de az is teny hogy a szervezet ehezeskor naponta 200 gramm feherjet bont le (es nem 20 grammot) a ketontestek mellett (zsirlebontas vegtermekei)...vegulis a testomeg csokkenest elsosorban az izomtomeg vesztes es a folyadekvesztes okozza!!!
2011. szept. 4. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!