Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért tör rám ez az evésroham?

Miért tör rám ez az evésroham?

Figyelt kérdés

mindig is problémám volt a súlyommal.

diétáztam egy hétig, tök jó ment, lement 4 kiló is. Aztán következő nap teleettem magam mindenféle édességgel és visszajött két nap alatt az egész...el voltam szontyolodva, de most újra akarom kezdeni, egy egészségesebb diétával, ami már egyszer nagyon bevált, de félek hogy megint rám jön az az evésroham.:(

2009. ápr. 19. 17:53
 1/7 A kérdező kommentje:

sporttal nincs gond, az rendszeresen megvan.:)

De most mit tegyek a rohamok ellen??

Nektek nem szokott lenni?

2009. ápr. 19. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
De igen. Csakhogy en terhes vagyok.
2009. ápr. 19. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem is mindig ez van,mondjuk én úgy szoktam,hogy 3-4 napig nem eszek,és utána meg telezabálom magam mindennel!!És eprsze sokkal többet visszaszedek :( Nem tudom mit csinálni ellene, a problémák miatt eszek :( Nincs ekg akaraterőm! Remélem neked lesz!Puszi

2009. ápr. 19. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Erőt kell venni magadon, és ellenállni!

Nekem is szokott ilyen lenni, főleg ha valami felzaklat, vagy nagyon unatkozom. Ilyenkor elmegyek sétálni, vagy futni, keresek valami elfoglaltságot.

Ha mégis bekajálok, akkor dupla sport következik büntiből még két napig!

Mivel nagyon szeretem az édességet, és nehéz lemondanom róla (nekem az egy kocka, vagy mértékletes evés nem válik be), eldöntöttem, hogy mikor fogyózom akkor csak egy héten egyszer eszem jégkrémet. A hét többi napján tartja bennem a lelket, hogy majd vasárnap ehetek fagyit:). Nekem ez bevállt!

2009. ápr. 19. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
ha rat tor az ehseg roham,ulj le a gep ele.nezz meg egy filmet. avyg menj el setalni!! sok variaco van,valogass,es nem fogsz az etelre gondolni
2009. ápr. 19. 18:48
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 19. 20:22
 7/7 anonim válasza:
Szerintem azért tör rád az evésroham, mert nem kiegyensúlyozott az étrended. Ha minden vitamint és tápanyagot megkap a szervezeted, akkor nem jön rád az evésroham. Egy hétig nem lehet diétázni, annyi idő alatt csak a fölösleges víz ürül ki, a zsírhoz hozzá sem nyúl a szervezet. Ugyanis az ember testének megvan az a sajátossága, hogy ragaszkodik a zsírhoz és roppan nehezen kezdi el bontani. Ha komolyan gondolod a fogyást, akkor ne rövidtávú fogyókúrában gondolkodj, hanem tervezz meg egy olyan hosszútávú programot, amit tudsz követni és minden szükséges tápanyagot megkapsz belőle. A testkontroll nekem anno nagyon bejött, fél év alatt fogytam vele 12 kilót, s 5 évig sikerült is tartanom. Aztán azért jött vissza minden, mert jött az államvizsga időszak és nem érdekelt, hogy mit eszem, csak tömtem magamba mindent, ami a kezem ügyébe került. Most épp ismét hosszútávú fogyókúrát csinálok, de a program Magyarországon nem kapható. Picivel több, mint fél éve csinálom és 18 kilót fogytam vele, de ezzel is megkap mindent a szervezetem amire szükségem van, sosem vagyok éhes. Tehát az egészből csak az a lényeg, hogyha kiegyensúlyozott az étrended, akkor nem akarsz folyton kajálni.
2009. ápr. 20. 05:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!