Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék legalább 15...

Fogyni szeretnék legalább 15 kilót 18/f 184cm utorsó mért adat 100kiló?

Figyelt kérdés
Mi a legalkalmasabb módszer erre mert van aki marhaságnak tartja a tornát és csak az étkezésre megy és van aki fordítva :/ ja és kb mennyi kilónak kellene lennem az adataimhoz képest ??
2011. aug. 30. 17:57
1 2
 11/18 eric_one ***** válasza:
Nyugodtan egyél havonta 1x gofri-t :-D Nem szabad merev vallást csinálni a fogyókúrából. Mert elmegy a kedved az egésztől ha sanyargatod magadat. Csupán azért nem írnék az étkezésről, mert arról találsz annyi infót akár itt a gyakorikérdések oldalán, vagy a google segíteni fog ebben. Te magad válaszd ki melyikhez lenne kedved. Vannak anyagcsere gyorsító hatású diéták, van a Norbi féle ami csoportokra ossza és meghatározza hogy mely csoportokat a napszak mely időpontjáig fogyaszthatod stb. stb. Annyi fajta diéta van, mint égen a csillag, vagyis megszámlálhatatlan. De írok 1-2 könnyen megjegyezhető szabályt. Egyél naponta többször keveset, 5x étkezzél, és ne egyél gyorsan! Egy harapás kaját 30x kellene megrágnunk azt olvastam valahol. Kipróbáltam és igaz lehet. Az ételadagod legyen akkora mint az öklöd. Igyál vizet étkezésed előtt, közben, s utána. Fontos dolog hogy mivel kiderült a hízásra hajlamod van, ezért a cél ne az legyen hogy lefogyjál 15 kilót, hanem az hogy életmódot változtatsz. 3-4 hónap alatt elérheted a 85kilót, ha végig csinálod akkor tapasztalni fogod a gyomrod összement, hamarabb fogod érezni hogy jóllaktál. A mozgást is megszereted közben, hiányozna ha abbahagynád. A lényeg hogy szabadon, jókedvűen csináld, és ne úgy hogy egy kényszer az egész és legyek túl rajta. A fogyás sikere a fejben dől el elsőként.
2011. szept. 2. 14:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Há te jobban hatottál rám mint a Norbi eddig xD kva jó tippeket adsz meg minden o.O köszi szépen h időt szántál rám asszem a havi gofry adag ma le is megy x) kiprobálom és remélem 3-4 hónap alatt azért tényleg sokat fogok így változni !!! még1x kösz :D
2011. szept. 2. 16:29
 13/18 eric_one ***** válasza:
Örülök ha hasznát veszed az infónak. Majd azért írhatnál időnként beszámolót hogy hol tartasz, ha gondolod írd meg privátban. Közben Én is kedvet kaptam hozzá, elkezdem holnaptól és ledobok pár kilót. :-)))
2011. szept. 2. 17:37
 14/18 A kérdező kommentje:

Eric :D egyenlőre ott járok hogy tornázgatok elvagyok felülés meg minden kutyafüle...

Azt hejesnek tartod e hogy 200-300 felüleséjket csinálok ?? ilyen szakaszosan 20 felülés 1-4 perc pihi és folytatom

2011. szept. 14. 20:31
 15/18 eric_one ***** válasza:

Nagyon szuper hogy elkezdted és kitartasz. Csak így tovább! Itt egy link egy kis videóval hogyan nyomd a felülést. Ahogy fentebb írtam is, ne teljes felülést csinálj hanem hasprés gyakorlatot.

[link]

Az étkezésben sikerült változtatnod? Gondolom így ennyi nap után már érzed hogy jobb a közérzeted, energikusabb vagy stb. Írj beszámolót máskor is, ha kedved tartja! Szurkolok neked!

2011. szept. 15. 20:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos az étkezéssel nemvagyok kibékülve mert van sok minden ami elémáll o.O Pl reggel megyek suliba / munkába és szendvicseket csinálok szinte mindig ami ugye a kenyér nem a legjobb dolog.. annyira jutottam h este már nem eszek vagy gyümölcsöt eszek ha van x) Reggelire mit tudsz javasolni jo a szendvics csak keveset ? vagy teljesen szokjak le a kenyérröl ?
2011. szept. 18. 19:05
 17/18 anonim ***** válasza:
én se tudtam megoldani hogy teljesen kenyér és zsírmentes kajákat egyek mégis letudtam fogyni 100kgról ha van mellette mozgás, lehet hogy lassabb úgy kicsit de ősszel kezdtem és ráértem következő nyárig
2011. szept. 19. 09:51
 18/18 anonim válasza:
Én 180 centi vagyok és 100 kiló, de eszembe sem jutna az "utolsó" szót "utorsó"-nak írni.
2020. aug. 17. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!