Már nem bírom eszt. Elegem van a túlsújból. Hogyan foggyak le? Infók lent
Figyelt kérdés
most leszek 14 éves. 165 cm vagyok kb. és 75 kg.:((((( és próbáltam már sokszor lefogyni, de most angyon elhatároztam hogy leakarok. tudom csak akarat kérdése, és akarom eszt. De hogyan kezdjek hozzá?:( mit ehetek? és mit nem? Kérlek szépen titeket segítsetek:( mert már nagyon kétségbe vagyok esve a dolog miatt.. tudom hogy nagyon túlsúlyos vagyok.. de tényleg leszeretném adni. van itthon szobabiciglim is csakhogy egykis infó legyen, meg olyan gép amin felüléseket lehet végezni, ami a top-shop ban is reklámozz=ak.. es legyszi negyertek azzal hogy 18 év alatt nem lehet fogyózni.. mert nem érdekel:( csak le akarok már fogyni....:(((( mert eszt már nem biirom ;(((2011. aug. 29. 23:09
11/12 anonim válasza:
igen, engem akkor is zavar, hogy nem tudsz helyesen írni, ha Szlovákiában élsz, és most ki foglak javítani. Mert én a Mindenható alkalmazottja, a helyesírás védőszentje vagyok eme fogyókúrás rovatban :-D
'Már nem bírom ezt. Elegem van a túlsúlyból. Hogyan fogyjak le?
Most leszek 14 éves. Kb. 165 cm vagyok és 75 kg. Próbáltam már sokszor lefogyni, de most nagyon elhatároztam, hogy le akarok (fogyni) /mert ugye az alany maga a 'lefogyni', de az előtag és az utótag közé beékeltük az 'akarok' szót (így lett belőle állítmány), ezért nem kötheted az igekötőt a beékelt szóval. /
Tudom, csak akarat kérdése, és akarom ezt. [...] Le szeretném adni (ugyanaz)[...]
szobabiciklim
stb.stb. ugyanazok a hibák...
12/12 anonim válasza:
kedves kerdezo egyel surun keveset es mozogj keruld a cukort es a lisztet...ennyi...ja es hagyd figyelmen kivul a sok okoskodo valaszt...legalabb annyi szorakozasuk legyen egesz napra hogy hibat keresnek a soraid kozt...ugy latszik ez az egyetlen oromuk es dicsoseguk az eletben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!