Ezzel fogyhatok? Ha igen mennyit?
Az utóbbi időben nem sokat,de egy kicsit fölszedtem,szóval most 55 kiló vagyok és 53 szeretnék lenni.Szóval most egy gyors diétát szeretnék kezdeni.Szóval a mai napi étrendem ez volt:
Reggeli:Két db update kenyeres pirítós,egy késhegyni vajjal,egy doboz kefirrel és egy db almával(296 kcal)
Tízórai:Yoghurt(kb.258 kcal)
Ebéd:Sajtos tojásrántotta,fehérjéből,két szelet pirítóssal és egy db alma(kb.306 kcal)
Uzsonna:Ide nem akartam semmit se,de muszáj volt,mert moziban voltunk szóval vettem egy db csokis croissant meg egy db túrós croissant a norbi update pékségben a moziba.(Kevesebbet ír,de szerintem tuti volt 300 kcal.)
Vacsora:Másik gáz...egy nagy adag saláta(saláta levél,paradicsom,grillezett csirkemell,répa,egy kis sajt) plussz egy db alma(kb. 390 kcal)
Plussz 6 db szilva még most estére,szóval olyan összesszségben 1650 kcal volt ez egy napra.
A harci helyzet,hogy oylan 1-1.5 órát voltam lenn edző teremben,súlyzózni súlyzóztam rendesen,meg egy kicsit vádliztam és aeroboztam,ez nem tudom mennyi kalóriát égetett,de szerintem annyira nem sokat.
Ezzel még lehetséges lenne fogyni egyáltalán?
lehetséges fogyni igen de attól hogy update nem hinném hogy nem hízlalna a kenyere
reggelihez simán elég volna 1 doboz kefír+1 kenyér felvágottal, sajttal-update(ha már ezt csinálod)+zöldségek
tízórai: joghurt jó ide jöhetne az alma
ebéd: a rántotta jó, de szerintem a kenyér felesleges már ebédhez, inkább egyél hozzá egy adag rizst és egy adag zöldségsalátát
vacsora egyáltalán nem gáz-ez volt szerintem a legjobb étkezésed
6 szilva és az alma szintén jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!