Hogy fogyjak le 3.5 kg-t ha megállás nélkül csak hízok?
167 cm és jelenleg 62.5 kg vagyok.1 éve kezdtem el fogyókúrázni és akkor voltam 80 kg.Az utóbbi pár hónapban már úgy fogytam, hogy színte koplaltam és ennek eredményeképp leadtam 5-6 kg-t.Elmentem 60.5 kg-ig.És már 1 hónapja ennek, hogy újból normálisan eszek de hát elkezdtem visszahízni..És baromi nagy h*lyeség volt így fogynom..És már rettegek minden egyes falat után, hogy vajon holnapra mennyi leszek..Megjegyzem, hogy emellett én rengeteget tornázok.Hasizom,comb,csípő,hát szóval mindenre.Naponta eljárok sétálni a fittségért.
fehérjét eszek vacsira abból is keveset.szóval mindent betartok de hiába:((De azt furcsálom, hogy ugye hízok megminden de cm-be meg megyek le.Már 3 cm lement a combomból.Olyan h¤lye vagyok, hogy ilyet csináltam magammal..
Lécci segítsetek..kérlek legalább ti ne mondjátok azt, hogy h¤lyeség volt ilyet csinálom mert tudom jól.Köszönöm előre is!
:DKöszönöm szépen:))
De sajnos nincs semmilyen edzőgépünk..És szerintem nem lenne túl jó ötlet kimenni futni.Vagy igen!?:D
Azt tudom de hol fussak?Mibe?Mikor?
Nincs futócipőm..Én ilyeneket nem hordok.És állítólag nem tesz jót a lábaimnak ha másba futok.
Megoldást de már tudom a megoldást:)Elmegyek ma este futni a tesómmal.
Mi az a 00?
Amúgy meg csak kezdő vagyok a futás témában így volt pár kérdésem amire látom nem vagy képes válaszolni"-.-..
Honnét tudjam, hogy mibe és mikor kell futni?
Meg, hogy nem baj-e, hogy nem edző cipőbe futok..
De látom már erre sem tudtok válaszolni.
Kérdező: futni bármibe, bármikor, tökmindegy. csak menj.
étrend kérdése a tömegnövelés/fogyás téma. neked szálkásító étrend kéne, ha fogyni akarsz. mellette edzés, hogy ne izomból fogyj.
privátban: olcsón edzésterv, étrend. általános infók ingyért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!