Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le 3.5 kg-t ha...

Hogy fogyjak le 3.5 kg-t ha megállás nélkül csak hízok?

Figyelt kérdés

167 cm és jelenleg 62.5 kg vagyok.1 éve kezdtem el fogyókúrázni és akkor voltam 80 kg.Az utóbbi pár hónapban már úgy fogytam, hogy színte koplaltam és ennek eredményeképp leadtam 5-6 kg-t.Elmentem 60.5 kg-ig.És már 1 hónapja ennek, hogy újból normálisan eszek de hát elkezdtem visszahízni..És baromi nagy h*lyeség volt így fogynom..És már rettegek minden egyes falat után, hogy vajon holnapra mennyi leszek..Megjegyzem, hogy emellett én rengeteget tornázok.Hasizom,comb,csípő,hát szóval mindenre.Naponta eljárok sétálni a fittségért.

fehérjét eszek vacsira abból is keveset.szóval mindent betartok de hiába:((De azt furcsálom, hogy ugye hízok megminden de cm-be meg megyek le.Már 3 cm lement a combomból.Olyan h¤lye vagyok, hogy ilyet csináltam magammal..

Lécci segítsetek..kérlek legalább ti ne mondjátok azt, hogy h¤lyeség volt ilyet csinálom mert tudom jól.Köszönöm előre is!

2011. aug. 26. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te is tudod, hogy hülyeséget csináltál, de ez már mindegy. Nekem erről az a véleményem, hogy nincs rád írva méteres betűkkel, hogy "híztam 2 kilót"... Nekem mindig az volt a lényeg, hogy beleférjek a legszűkebb nadrágomba. Ha ez megvan, akkor ne görcsölj ezen, már nem vagy túlsúlyos, egész jól nézhetsz ki. És a torna nem a legjobb. Inkább kardiózz, mert ezzel zsírt nem égetsz, csak izmot építesz. A séta nem rossz, de akkor lehetne inkább futás. Egyél rendesen, mozogj, és ne görcsölj! :)
2011. aug. 26. 10:13
 2/10 A kérdező kommentje:

:DKöszönöm szépen:))

De sajnos nincs semmilyen edzőgépünk..És szerintem nem lenne túl jó ötlet kimenni futni.Vagy igen!?:D

2011. aug. 26. 10:16
 3/10 anonim ***** válasza:
A futás hogyne volna jó, 1óra intenzív kocogásnak kardio hatása van. Ezt kombinálva diétával, hatásos lehet.
2011. aug. 26. 10:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Azt tudom de hol fussak?Mibe?Mikor?

Nincs futócipőm..Én ilyeneket nem hordok.És állítólag nem tesz jót a lábaimnak ha másba futok.

2011. aug. 26. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Most kifogásokat keresel vagy megoldást?
2011. aug. 26. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
00
2011. aug. 26. 10:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Megoldást de már tudom a megoldást:)Elmegyek ma este futni a tesómmal.

Mi az a 00?

2011. aug. 26. 11:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Amúgy meg csak kezdő vagyok a futás témában így volt pár kérdésem amire látom nem vagy képes válaszolni"-.-..

Honnét tudjam, hogy mibe és mikor kell futni?

Meg, hogy nem baj-e, hogy nem edző cipőbe futok..

De látom már erre sem tudtok válaszolni.

2011. aug. 26. 11:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező: futni bármibe, bármikor, tökmindegy. csak menj.

étrend kérdése a tömegnövelés/fogyás téma. neked szálkásító étrend kéne, ha fogyni akarsz. mellette edzés, hogy ne izomból fogyj.

privátban: olcsón edzésterv, étrend. általános infók ingyért is.

2011. aug. 26. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
A Földön az emberek többsége sovány. A kövérek azért olyanok, mert sokat zab... vagyis esznek. Egyél annyit, mint egy szegény, ne autózz, járj mindenhova gyalog, értsd meg: ne egyél. Aki azt mondja, nem tud lefogyni, az beteg, méghozzá agybeteg.
2011. aug. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!