Hogyan fogyjak a combomból?
Kb. ilyen alakom van:
És szerintem túl vastag a combom. Lehetne, hogy csak onnan fogyjak? Milyen sport kellene hozzá vagy diéta?
Egyszerűen nem bírok végigcsinálni egy diétát sem. Utálom a legtöbb zöldséget és gyümölcsöt. Ha diétázom az annyiból áll, hogy nem eszek édességet és nem eszek sokat pl eszek egész nap egy szendvicset. De ezzel nem megyek sok mindenre:S
hát a kép alapján ne foggy :D
am nincs oylan hogy lábból fogyni, csak testzsír százalékot tudsz csökkenteni. Am ha diétázol figyelj a sok husra, 1 kisebb adag rizs, és akkor ezek mellé sok mozgás, futás főleg. csirke rizzsel is lehet fogyni és azt azért megtudod enni sztem.
Nem dicséretekre vágyom és modellekből is vannak teltebbek is, lehet h kevesebb mint a karcsúakból de vannak, és ez a modell szerintem teltebb. Nem akarok senkinek megfelelni csak magamnak. És úgy érzem, hogy túl vastagak a combjaim és talán a csípőm is széles egy kicsit. Szeretnék változtatni rajta és jól érezni magam a bőrömben. Ennyi.
Ha csirkét eszek rizzsel az tényleg fogyaszt? Erről még nem hallottam, de lehet kipróbálom, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!