Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Fogyókúra...

Ez mitől lehet? Fogyókúra mellékhatása, vagy más oka van?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el fogyókúrázni (gyümölcs, zöldség, hús) és annak ellenére, hogy nagyjából tele van a hasam (ettem egy banánt, kb. fél konzerv tonhalat és három kocka keserűcsokit) az éhezés tüneteit tapasztalom magamon, tehát remeg kezem-lábam, kóvályog a fejem és nagyon gyengének érzem magam.
2011. aug. 24. 01:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ilyenkor azonnal lebomló cukor kell nem lassan lebomló-.- istenem.... de nehogy véletlen cukros vizet igyál mer még jobban leszel mint most:P
2011. aug. 24. 11:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Van egy gond ezzel a paleo diétával. A mai embernek már nem olyan az emésztőrendszere, mint a neander-völgyinek.Persze, ha újszülött korodtól úgy táplálkozol, nagyobb gond nem lehet belőle. 5-6 éves korig anyatej(esetleg tovább)aztán gyökerek, levelek, magvak, gyümölcsök, fehérjeforrásként hangyák, kukacok. Megszokás kérdése ez is, mint minden.
2011. aug. 24. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
mióta csinálod? ha pár naoja akkor lehet annaka tünete,hogy megvontad maagdtól hirtelen a szénhidrátot és hiányzik:D azért vannak ilyen tüneteid,mint egy alkesznak..egyél egy kis szelet csokit..
2011. aug. 24. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nincs tele a hasad - fél konzerv tonhal, az kb semmi, mag 3 kocka csoki... azért szédülsz és kóvályogsz, meg koplalsz. Én is így voltam vele régen.
2011. aug. 24. 11:48
 15/17 anonim ***** válasza:

yepp. kevés energiainput, így a szervezet leginkább izmot bont. a paleolit étrend lényege nem az éhezés, hanem az egészségesebb étkezés lenne, nem? (kérdezem, mert nem ismerem ám annyira)

egyébként még egyszer, ha keveset eszel, azzal nem fogyni fogsz, hanem vagy rosszul lenni (ez már elmúlt:) vagy csak zsírosodni. ami vicces.

2011. aug. 24. 13:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kevésnek tűnik, de hacsak nem desszertről van szó, kifejezetten kis étvágyú vagyok. Ebédre fél szelet hús nekem mindig elég volt és tele is lettem, csak csokiból ettem sokat, ha volt otthon. De az a durva, hogy éreztem, hogy tele vagyok, nem kívánok többet, mégis rosszul lettem.
2011. aug. 24. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:

2 lehetőséget hadd írjak le.

1. beteg is lehetsz. erre ritkán szoktunk gondolni itt fórumon, de van olyan, hogy valaki nem tud fogyni, mert hormonproblémája van stb. és ezek az esetek mindíg kivételesek, az általános elméletek természetesen nem igazak rájuk. a Te esetedben a rosszullét, ne feledd, nem csak alacsony vércukorszinttől lehet.

2. az, hogy Te jóllakottnak érzed magad, nos, én azt mondanám teljesen mindegy. nem annyit eszik az ember, amennyi jólesik, hanem amennyire a szervezetének és a céljaihoz szüksége van. tehát ha megvan az étrendedben a tervezett kalória és tápanyag bevitel, ahhoz közelítjük a valóságot. ideális esetben..

2011. aug. 25. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!