Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Fogyókúra...

Ez mitől lehet? Fogyókúra mellékhatása, vagy más oka van?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el fogyókúrázni (gyümölcs, zöldség, hús) és annak ellenére, hogy nagyjából tele van a hasam (ettem egy banánt, kb. fél konzerv tonhalat és három kocka keserűcsokit) az éhezés tüneteit tapasztalom magamon, tehát remeg kezem-lábam, kóvályog a fejem és nagyon gyengének érzem magam.
2011. aug. 24. 01:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ezeket a tüneteket az alacsony vércukorszint okozza. Ilyenkor szénhidrát azonnal.
2011. aug. 24. 03:07
 2/17 A kérdező kommentje:
Megettem két banánt, de nem javult. És nehezen lélegzem.
2011. aug. 24. 03:47
 3/17 anonim ***** válasza:
egy jó kanál kristálycukor
2011. aug. 24. 03:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Fogyózás közben nem fogok cukrot zabálni. :S
2011. aug. 24. 04:26
 5/17 anonim ***** válasza:

A banánban szerinted mégis mi van? Tömény cukor!

Ilyenkor viszont egy kanál kristálycukor, v nagyon édes dolog segít. De, ha te a fogyit ennyire szigorúan veszed, ess csak össze nyugodtan!

2011. aug. 24. 06:57
 6/17 A kérdező kommentje:
A banánban kötött állapotban található gyümölcscukor, ami fokozatosan bomlik le. Kedves utolsó, kérdezd meg az orvosodat, hogy fogyózáskor desszertnek banánt, vagy kristálycukrot ajánl!
2011. aug. 24. 07:48
 7/17 anonim válasza:

alacsony vércukorra a tej a legjobb, a cukrosok is azt isszák ha leesett a cukruk

egyébként ha ez már többször is előfordult nem ártana kivizsgáltatni magad:S

2011. aug. 24. 07:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi, csak az a baj, hogy paleozom, ami azt jelenti, hogy nem ihatok tejet. Meg egy kicsit allergiás is vagyok rá. De már elmúlt, köszönöm mindenkinek a tippeket.
2011. aug. 24. 07:59
 9/17 anonim ***** válasza:
istenem....
2011. aug. 24. 10:00
 10/17 anonim ***** válasza:
valószinűleg akkor az a bajod hogy sok mindent vonsz meg magadtól. ezért nem jó a paleolit diéta. válassz vmi normálisabbat :) persze sok mozgással.
2011. aug. 24. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!