Aki lefogytak, vékonyak azok Kalóriat számolnak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 20:44
11/15 anonim válasza:
Lefogytam 10 kg-ot, kcal számolással.
De besokallok, pont ezért csinálom azt, hogy h-p számolom a kalóriákat, betartok mindent, hétvégén meg lazára veszem a dolgot, ha épp pizzát rendelünk, akkor eszek. Ha buli van, meg alkohol, vagy tortilla, akkor is sz@rok a kalóriákra.
Aztán hétfőtől megint ráállok a dologra.
12/15 anonim válasza:
hát igen, nekem is sok volt már 8. osztályban kész voltam a sok matektól, de aztán úgy voltunk végülis miért ne, jött a középsuli, egyetem.. hát, számolni kellett, de így legalább nem vernek át vásárláskor, meg még a szükséges és bevitt energia és tápanyagmennyiséget is be lehet lőni.. úgyhogy megéri használni az agyunkat, komolyan.
13/15 anonim válasza:
Nem sokalltam be.
Egyszer kiszámolom az étel elkészítése előtt meg lemérem,kb 1 perc alatt.
Nem egy nagy és fárasztó dolog.
2 hét után meg már szemre is tudni fogod az adagot.
14/15 anonim válasza:
"2 hét után meg már szemre is tudni fogod az adagot."
Nekem ez 9 hónap alatt se jött össze, ha jól sejtem, már nem is fog. Konyhamérleg + számológép = örök, kelletlen barátok.
Macerás, tény, de megéri.
15/15 anonim válasza:
Én is úgy tudtam lefogyni,és most tartok 34 kg-nál!:) Ugyhogy szerintem nyugodtan számolgasd csak,néha hülyének nézik az embert hogy minek számol annyit,de ők nincsenek ebben a helyzetben.Ha ezt a megoldást választod akkor nem szabad engedni belőle,akárki akármit mondd. És mellette persze mozogni is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!