Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik lefogytak! Feszes lett a...

Akik lefogytak! Feszes lett a bőrötök, nem lóg a bőr?

Figyelt kérdés

Olyan 10 kg-t szeretnék leadni

160 cm vagyok és olyan 59 kg.A hasam nagy meg a combom, de szeretnék sportolni meg a kaja adagon kicsit változtatni, de nem koplalni.Ha sportolok rendszeresen ugye nem lesz löttyedt a hasam?Nagyin félek tőle :(

2010. aug. 4. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Az elhízástól jobban félj, mint a lógó bőrtől, mert idővel "kiskapuvá" válhat, és majd erre fogod, hogy abbahagyod a diétát.

Én 27 kilót fogytam, és a hasamon lóg, 10 kilónál nem fog. Ha sportolsz is mellé, főleg nem. Nekem is szépen húzódik vissza, hála a sportnak. Úgyhogy nem kell félni tőle, csak kitartás! :)

2010. aug. 4. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
10kgtól nem fog lógni a bőröd. Nekem 30kg után lógott de egy idő után már visszahúzódik.
2010. aug. 4. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
nem , ha rendesen diétázol és sportolsz akkor nem fog lógni, hiszen nem hirtelen esik össze a tested.
2010. aug. 4. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is 27kg-t fogytam, nekem nem lóg. Mondjuk fiatal vagyok, 20 éves. Felkarom alján tudom egy kicsit megcsípni a bőrt, ez sem vészes. Szerintem 10kg-nál pláne nem fog semmi lógni.
2010. aug. 4. 17:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi h írtatok:) am 18 vagyok

diétázni nem akarok, csak a kaja adagomon változtatni.

2010. aug. 4. 19:20
 6/8 timido ***** válasza:

én 20 kilót fogytam. 17 éves vagyok. mindenhol feszes a bőröm.

de én másfél év alatt fogytam le.

A fenekem is szép. és a striák sem látszódnak. abszolút eltűntek,csak néha lehet látni. ha úgy süt rá a fény.

neked sem fog látszódni.

2010. aug. 4. 22:50
 7/8 A kérdező kommentje:

jaj nagyon köszi, így érdemes elkezdeni :D

Az a baj h nekem a hasam az nagyon striás, rózsaszín..:(

2010. aug. 5. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ez attól van, hogy valszeg nem rég repedhetett el és a test nem tudott regenerálódni, de ha elkezded a fogyókúrát a szín a fogyással halványodik nekem is így halványult el a lábamnál hála az égnek
2010. aug. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!