Rendszeres sport mellett miért ekkorák a combjaim?
sziasztok. 14L
6 éve teniszezek,olyan 3 hónapja hagytam abba.
előtte versenyszerűen űztem.. normálisan étkezem. sőt kevesebbet eszem mint a fogpiszkáló vékony barátnőm.
reggelizni nemszoktam,ebédelni valami hust krumplival vagy ilyesmi. vacsorára meg 2 szelet kenyeret. édességet se gyakran szoktam enni.csak néha-néha. mindigis nagy combom volt,és nagy fenekem. a hasammal nincs problémám,régebben kockás is volt,most nyáron eléggé eltunyultam:D de majd télen jól rádolgozok,hogy nyáron bomba legyek:DD
viszont mint a képen is látható,hatalmas combom van. és farmergatyába undorito. ráadásul nagyon alacsony vagyok 162 cm.. rövid lábaim vanak,és ilyen oriási.. mindig ülepes gatya van rajtam amit amugy utálok és undoritonak tartok,de nemakarom hogy lássák a ronda combjaim. tudom hogy senkit nem érdekelne,meg van nálam kövérebb,de igy nemlenne elég önbizalmam emberek elé állni.
mivel a sport szartse segitett az alakomon,és amugyis anyit eszem mint egy diétás.. ara gondoltam éhezni fogok pár hónapig.. HÁTHA..
ilyen lábakat szeretnék jövőre..
a combom 60 cm.
és akiknek 60 centis combjuk van,azoknak tiszta narancsbőrös szokott lenni. nekem egyáltalán nem.gondolom a sport miatt. meg 6 év tenisz mellett biztos van rajtam sok izom is,csak nemlátszik a sok hústol.:D
egyébként láttátok milyen ferde a gerincem?:| mármint a csipőm állásából is meglehet nézni..
egyébként nemtudja elmondani nekem valaki,hogy milyen testalkatom van? pl alma,körte.. paradicsom paprika mittudomén :DDD
nekem is 60 cm a combom :S (én vagyok, aki szintén sírt amiatt, hogy így néz ki :D)
szerintem vagy körte, vagy homokóra, attól függ, mekkora a melled. Ha van akkora a körméret, mint a csípőd, akkor homokóra, ha kisebb akkor körte.
21/F: én is azt tudom mondani, amit a kérdező, hogy ha az ember nincs megelégedve magával, akkor mindegy ki mit mond. Nem féltékeny csaj vagyok meg nem is Stewie :D hanem egy szintén 60 cm combkerülettel rendelkező bánatos lány :( pont így nézek ki, és én is nagyon utálom, ezért maximálisan megértem a kérdezőt. A különbség kettőnk közt az, hogy én nem akarok koplalni, meg tudom, hogy érjem el a célom, de ezt betudom annak, hogy 7 évvel idősebb vagyok nála :) de szerintem a kérdező sem akar majd koplalni végül (legalábbis remélem).
pont ma mértem le,a kérdés kiirása előtt minden méretemet:D
és most utánanéztem,a mellbőségem pont ugyanannyi mint a csipő (90centi) szoval ha mindenigaz.. ez homokóra.
ettől féltem:( ugy utálom ha valakinek nagy a csipője.ráadásul az enyém széles. fuj...
egyébként nem akarok koplalni,ez a Petrás fogyás amit valamelyikőtök linkelt nagyon érdekel,és szivesen végigcsinálom,csak nemtalálom,hogy hol van leirva a diéta pontos menete.. 70 napot simán kibirok.
"reggelizni nemszoktam,ebédelni valami hust krumplival vagy ilyesmi. vacsorára meg 2 szelet kenyeret. "
Reggelire egyél két szelet kenyeret,ebédre húst zöldségekkel és salátával és vacsira joghurtot.A táplálkozásod,ami nem megfelelő,nem a lábad.
a combod azért nagyobb mert
1: teniszeztél ami elég lábspecifikus, ergó valszeg az évek alatt valami izom csak felmászott rá
2: van rajta némi zsír
namost az izomzatod a lábadon nagyobb mint egy "átlag" lányé aki otthon ül egész nap, egy kis diéta és némi mozgással ha lepucolod azért elég szépen tudnának kinézni...
Szerintem semmi gond nincs a combjaiddal, és a lógó seggű gatya mindenkin szarul áll, egy jól megválasztottal formásabb lennél. Strandolni meg simán mehetsz, nincs mit szégyellni. A combod meg azért vaskosabb kicsit (szerintem nem vészes) mert sokat sportoltál.
Szerintem sokkal szexibb egy picit vastagabb comb, ami sima, és feszes, nem narancsbőrös, mint egy vékony, ami lóg, lötyög, és narancsos.
igen..énis szoktam nézni,hoy milyen szép vékony lábak,de tiszta narancsbőr.. és olyankor belegondolok,hogy csak egy kicsit elmennének futni,milyen jolnéznének ki.
köszi hogy dicsérgettek:) dehát akkora lábam van mint egy dijbirkózónak:DD
szerintetek ha végigcsinálom ezt a diétát 70 napig,akkor vékonyabb combjaim lesznek??
ezt 25 napig..
ezt pedig 45 napig.
Megint én vagyok, a "kedves 21 éves srác".
Nem mész ki strandra, "mert ilyen a combod"? Ha pár évvel idősebb lennél, legfeljebb csak azért nem hívnálak el randizni, mert túl jól nézel ki, és félnék, hogy visszautasítasz. De aztán erőt vennék magamon, és odamennék dumálni :-) De ugye, mégis csak 7 évvel vagyok idősebb, talán még általánosba jársz, én meg egyetemre.
Menni alig tudó mamókák is tök jól érzik magukat a strandon, pedig egy túlsütött rántott szelet jobban néz ki, mint a bőrük. Azt nem értem, hogy az ilyen agyatlan, slampos, auschwitz-sovány plázap.csák tök jó csajnak hiszik magukat, pedig nem azok. Az a jó csaj, aki NŐIES. Tehát, formás combja, melle, feneke van, és szép arca, meg hosszú, természetes színű, nem festett (!) haja. Egy száraz kóró aligha lehet formás.
Nem kövér vagy, hanem normális. Ez alatt azt értem, hogy ami a csonton és az izmon kívül van rajtad, az a melledben, fenekedben, stb. helyeken van, minimális mennyiségben, és ez adja az alakodat. Ha ezt a fél kilót lefogynád, akkor túlzottan vékony lennél, és elveszne a nőiességed. Ami pedig értékes, és ritka (sajnos).
Persze ez csak egy 21 éves srác véleménye, aki az olyan nőkhöz vonzódik, akik nőiesek, nem pedig sebészek és genetikusok rakták össze egy laborban, mert volt pénze apucitól.
Szóval nekem tetszel. De tiszteletben tartom, hogy fiatalabb vagy.
(Ahogy haverom szokta mondani a nálad pár évvel idősebb lányokra: "büntetőjogi kategória". Gyönyörű, simán elmenne 22-nek, de jóval kevesebb. Sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!