Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg működik a kalóriaszámo...

Tényleg működik a kalóriaszámolásos diéta/életmód?

Figyelt kérdés

Szeretnék belekezdeni, már számolgattam is ezzel:

[link]

De azt nem értem, hogy ami kijött, abból kell még kivonni 500at?

És tudtok olyan oldalakat, ahol le van írva helyesen, hogy mi mennyi?

Köszi

2011. aug. 22. 11:18
1 2
 11/20 bix ***** válasza:
100%

milyen betegséged van hogy orvos team állította össze a diétádat?:D

nem orvos vagyok hanem közel 7 éve vagyok a "szakmában", és melóm miatt se kevés orvos vesz körbe, plusz nem egy diétán vagyok túl.

ha nincs semmiféle betegséged ami miatt ennyire alacsony kalórián kell lenned, akkor nettó b@romság. ha ez orvosilag indokolt akkor persze lehet... de azt viszont pl nem hiszem el hogy az orvosok azt mondták volna hogy meg ne mozgdulj. mert hogy 800 kcal-al te nem fogsz sportolni... pedig ha egy team rakta össze a kajádat...

nagyon meseszagú ez nekem

2011. aug. 22. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
bix: kár hogy nem lehet lájkolni a válaszodat :D
2011. aug. 22. 13:40
 13/20 A kérdező kommentje:

én elhiszem neki, mindig a jót feltételezem az emberekről, és mi oka lenne hazudni? :) ki tudja, mi van a háttérben... ha mégis, akkor bocsánatot kérek, mert elhittem :)

de a 800at én alapból kevésnek találom, nem is tudnám tartani se... 1300ra álltam be kb. :)

2011. aug. 22. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:
17%

Kár volt ide írnom...Ha valami nem úgy megy másnál, mint nálatok, akkor az hazudik.Mi okom lenne rá?És miért kellene itt bizonygatnom akár mit is?800-at eszem, évek óta nincsen bajom, nagyon kövér, és beteg voltam, ezzel lefogytam és tartom, az állapotomat gyógyultnak mondják.Sportolni nem sportolok, de egy céget viszek egyedül, egész nap rohanok, meg nem állok, és mégis este is energikus vagyok, semmi bajom sincsen.

Szóval ez én vagyok, az ti, mi ebben a hihetetlen?

Kérdező, sok sikert kívánok!

2011. aug. 22. 13:49
 15/20 A kérdező kommentje:

köszi szépen! igyekezni fogok! :)

és remélem nálad meg marad minden ilyen rendben! (:

2011. aug. 22. 13:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Ő energiatakarékos, bix értsd már meg!

Afrikában is rá kéne állni erre..

2011. aug. 22. 14:14
 17/20 bix ***** válasza:
az is lehet hogy fotoszintetizál:D
2011. aug. 22. 14:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
ha 120 centis vagy akkor esetleg 800 kalória okés. amúgy meg nem tudom milyen orvos az aki ilyen alacsonyra lövi be a kalóriaszükségleted, mivel csak azzal hogy élsz már eleve több kalóriát égetsz. én sem vagyok egy égimeszelő, 157 centi vagyok és az alapanyagcserém 1300, 1600-1700 kalóriával simán súlyt tartok. na mindegy éld le az életed 800 kalóriával.
2011. aug. 22. 16:01
 19/20 anonim ***** válasza:
22%
Írta valaki,hogy van 800 kalóriás étrendje,amivel sokat fogyott. El tudnád nekem küldeni privátban az étrendet?
2011. szept. 4. 15:06
 20/20 anonim válasza:
Ajánlok nektek egy ingyenes programot kalóriaszámoláshoz: A Kalóriabázis honlap magyar nyelvű, magyar kajákkal.
2012. jún. 18. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!