Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg működik a kalóriaszámo...

Tényleg működik a kalóriaszámolásos diéta/életmód?

Figyelt kérdés

Szeretnék belekezdeni, már számolgattam is ezzel:

[link]

De azt nem értem, hogy ami kijött, abból kell még kivonni 500at?

És tudtok olyan oldalakat, ahol le van írva helyesen, hogy mi mennyi?

Köszi

2011. aug. 22. 11:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem érdemes odafigyelni az mindenképpen jó..én nem szoktam megrögzötten számolgatni, csak kb-ra, de általában ez nélkül is tudom már hogy mi fér bele a mai napi kcal szükségletembe. ezen az oldalon nem kell kivonnod semmit.

Először is állítsd át fontról kg-ba, majd alul ott van azis hány kcal kell a fogyáshoz.

2011. aug. 22. 11:24
 2/20 bix ***** válasza:
76%
és 1200 alá nem megyünk... ott is le van írva, soha semmilyen körülmények között.
2011. aug. 22. 11:28
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
Miért ne mennénk alá?Én 800kcal-t eszem évek óta, ezzel fogytam le 38 kg-t, és ezzel is tartom.1200-tól megint hízni kezdenék, ilyen vagyok.
2011. aug. 22. 11:32
 4/20 A kérdező kommentje:

én is azt tudom h nagyon nem szabad alá menni, nem egészséges... majd meglátjuk de szerintem azt nem is bírnám...

és kedves utolsó, mennyi idő alatt adtad le a 38at? nekem is akörül kellene, de lehet hogy kevesebbet, mert a csontom erősebb, nehezebb.

2011. aug. 22. 11:34
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Egy év alatt adtam le, és 4 éve tartom.

Ha többet ettem, egyszerűen nem ment a fogyás.Semmi bajom nem lett, minden leletem normális, a bőröm sem nyúlt meg.

2011. aug. 22. 11:41
 6/20 bix ***** válasza:
95%

mert az nettó koplalás. koplalás után a masszívan takarékon lévő szervezetedben meg 1200 kcal esetenként akár hízást is eredményezhet, ettől még a tény tény marad. 1200 kcal alatt egészségtelen hosszú távon táplálkozni és pont. orvosilag ez bizonyított tény.

1200 kcal alá azért nem megyünk mert egy átlagos, nem koplalásban lévő, egekbe küldött kortizol szintű nő simán 1600-2000 kcalt éget el naponta azzal hogy a napi teendőit ellátja. a kortizol szint növekedése viszont takarékra kapcsol. ebből komoly hormonális problémák és megnövekedett eü problémák kockázatok származhatnak csak... tudod a kortizol az izmokat támadja... a szív is izom többek között... nem ma lesznek keringési problémáid, vagy vese/máj gondjaid. de hosszú távon jelentősen csökkentheted ezzel a táplálkozással a várható élettartamodat...

2011. aug. 22. 11:41
 7/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat az OFF-ért,de kedves bix válaszolnál erre is : http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__21..
2011. aug. 22. 11:42
 8/20 bix ***** válasza:
90%

jah és persze mozgás nélkül se érdemes diétába belecsapni. az életmód váltás lényege pont az hogy valamilyen szinten az aktív életviteledet megőrizd. ha 800 kcal kell hogy fogyhass de 1200 tól már hízol akkor simán ehetsz 1300-at is és fél órát kimész kocogni vagy valami más mozgást találsz amit szeretsz. azzal el tudod égetni simán a különbséget.

ezek mellett meg erősödik az izomzatod, jó a keringésednek, a tüdődnek, és még sorolhatnánk. de persze lehet mozgás nélkül is. kérdés meddig tartható és milyen az eredménye...

2011. aug. 22. 11:44
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

11.32 pont a te példád a bizonyíték rá, miért nem szabad 1200 alá menni, mert onnantól már egész életedben tartanod kell a 800at, különben villámgyorsan visszahízol. Ez, amellett, hogy egészségtelen, felvet egy csomó olyan problémát, hogy akkor sosem mehetek el a barátaimmal pizzázni? Úgyszintén nehogy igyak alkoholt? soha nem ehetek meg egy szelet tortát, ha kedvem szottyan, csak egész napos éhezés árán?

Kérdező: igen, ha kalóriára pontosan étkezel, akkor van esélyed a leggyorsabban lefogyni. De nem ám úgy, hogy na, reggel ettem egy csipszet, akkor ez a sajtos szendvics még belefér. Nekem egészséges, fehérjedús és szénhidrátszegény étrendből van összeállítva 4-5 napi adag, mindegyiknek nagyjából ugyanannyi a kcal és tápanyagtartalma, és diéta alatt ezeket eszem. Minden nap. És nincs olyan, hogy ó ez a kis csoki még belefér, mert akkor máris 200kcal-al a szükséges felett vagyok és akkor még csak egy csokival bűnöztem.

2011. aug. 22. 12:36
 10/20 anonim ***** válasza:
14%

Annyira bírom, hogy itt mindenki orvos, meg prof, és okosabbak a szakembereknél.

Igen, én nem ehetek 1200-at, mert hízni fogok tőle, de ennyi év után már nem is kell.És ha hiszed, ha nem, pizzázni is szoktam, meg néha egy kis alkohol is belefér!Nekem egy komplett orvosi team állította össze a diétámat, felügyelték 20 hónapig, de ti biztosan okosabbak vagytok náluk...

2011. aug. 22. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!