Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire nézik ki az embert a...

Mennyire nézik ki az embert a konditeremből, ha nem Miss Tökéletes?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy ilyen centrumban, csak átmentem a biciklizők, gyúrók stb között és mindenki annyira nézett, főleg a pasik.

Van rajtam 6-7 kiló felesleg, de azért nem annyi, hogy ennyire megbámuljanak, nagyon gázul érzem most magam.

2009. ápr. 15. 21:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

:)

köszi!

Lehet ám, itt is vannak ducibb emberek, csak őket nem veszem észre, mert nem figyelem. Ilyen a negatív hozzáállás :S

2009. ápr. 17. 08:14
 12/15 anonim válasza:
100%
Szerintem is légy büszke magadra, hogy lemész. Én amikor iliyen helyre megyek le sose ítélem el azokat akik ducibbak, söt örülök hogy végre lejöttek mozogni. Akik meg csak pasit felszedni mennek csilli-villi öltözékben, hát meg van róluk a véleményem és nem pozitív.
2009. ápr. 17. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam , hogy van olyan kondi hely ahol külön edzhetnek a nők és külön a férfiak!:D Ez tök jó hír. Én Vásárhelyi vagyok, és a napokban voltam először kondiban, de engem is nagyon zavart, hogy a férfiakkal kell "együtt" edzenem. Viszont Szegedre járok suliba, szóval annyira nem lenne nagy gond ott járnom. Csak nem is nagyon ismerem Szegedet, kivéve a Mars teret, valamint a Rigó utcai sulimat:D Ja és a plazat is:)
2009. ápr. 23. 11:26
 14/15 anonim ***** válasza:

utolsónak: Mars tértől 8-10 perc sétára van egy tök jó konditerem:)Forma1fitnessz a neve --én nagyon ajánlom!!!én is ide járok és elégedett vagyok vele:)

kérdezőnek:bocsi h.ezt most nem neked írtam,de korábban már válaszoltam a kérdésedre.:)

2009. ápr. 23. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
fitnesz
2009. ápr. 23. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!