Mennyire nézik ki az embert a konditeremből, ha nem Miss Tökéletes?
Ma voltam egy ilyen centrumban, csak átmentem a biciklizők, gyúrók stb között és mindenki annyira nézett, főleg a pasik.
Van rajtam 6-7 kiló felesleg, de azért nem annyi, hogy ennyire megbámuljanak, nagyon gázul érzem most magam.
Köszi :)
Tudom, igazad van, de mégis olyan rossz, ezek az üres tekintetek :(
Diétával és edzéssel próbálom formálni magam, de így szülés után (haskirepedés és tsai) már sosem leszek tökéletes..., emiatt eléggé kivagyok és ez a mai nap nem igazán segített így :X
A te felesleged még egyáltalán nem sok, szóval szerintem nem ezért néztek. Biztos örültek, hogy van végre egy kis friss husi...:D
Mindenhol vannak Miss tökéletesek, akik szinte csak azért járnak le, hogy megvillantsák magukat a legújabb 2009-es nike, adidas kollekciójukban, és közben meg alig csinálnak valamit. Természetesen te ezzel ne foglalkozz, a kitűzött célra koncentrálj. Azért nagyon jófej emberek is vannak, akikkel jól ellehet beszélgetné, és még építőjellegű tanácsokat is adnak.
Petranova
nem szegedi vagy véletlenül?ott is át kell menni egy bizonyos helyen a női kondirészbe...
mindegy is..
szóval ne törődj vele,
1.nem vszínű h.téged néznek, mki jól elvan magával
ha mégis bámulnak lehet h.pont bejössz a pasiknak gondolom szűkebb cuccban vagy (én tesihez általában úgy szoktam)
2.amúgy meg ne törődj velük, légy büszke h.teszel magadért,felemelt fővel járj és érezd jól magad a bőrödben
eleinte én is hülyén éreztem magam a cicababák közt(főleg a 16-18as korosztály körében)de aztán nem is vettem észre őket:)hajrá!!!
Előttem szólótól kérdem:
Fitt World-be jársz?:)
Petranova
Köszi mindenkinek! :)
Nem, nem Szeged, hanem Pest.
Petranova!
nem:)ezek szerint ott is olyan a teremelrendezés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!