Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire nézik ki az embert a...

Mennyire nézik ki az embert a konditeremből, ha nem Miss Tökéletes?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy ilyen centrumban, csak átmentem a biciklizők, gyúrók stb között és mindenki annyira nézett, főleg a pasik.

Van rajtam 6-7 kiló felesleg, de azért nem annyi, hogy ennyire megbámuljanak, nagyon gázul érzem most magam.

2009. ápr. 15. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz velük! elvégre azért mész oda hogy csinosodj, formáld a tested, szóval hajrá! sok sikert! ;)
2009. ápr. 15. 21:07
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Tudom, igazad van, de mégis olyan rossz, ezek az üres tekintetek :(

Diétával és edzéssel próbálom formálni magam, de így szülés után (haskirepedés és tsai) már sosem leszek tökéletes..., emiatt eléggé kivagyok és ez a mai nap nem igazán segített így :X

2009. ápr. 15. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A te felesleged még egyáltalán nem sok, szóval szerintem nem ezért néztek. Biztos örültek, hogy van végre egy kis friss husi...:D

Mindenhol vannak Miss tökéletesek, akik szinte csak azért járnak le, hogy megvillantsák magukat a legújabb 2009-es nike, adidas kollekciójukban, és közben meg alig csinálnak valamit. Természetesen te ezzel ne foglalkozz, a kitűzött célra koncentrálj. Azért nagyon jófej emberek is vannak, akikkel jól ellehet beszélgetné, és még építőjellegű tanácsokat is adnak.

Petranova

2009. ápr. 15. 21:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

nem szegedi vagy véletlenül?ott is át kell menni egy bizonyos helyen a női kondirészbe...

mindegy is..

szóval ne törődj vele,

1.nem vszínű h.téged néznek, mki jól elvan magával

ha mégis bámulnak lehet h.pont bejössz a pasiknak gondolom szűkebb cuccban vagy (én tesihez általában úgy szoktam)

2.amúgy meg ne törődj velük, légy büszke h.teszel magadért,felemelt fővel járj és érezd jól magad a bőrödben

eleinte én is hülyén éreztem magam a cicababák közt(főleg a 16-18as korosztály körében)de aztán nem is vettem észre őket:)hajrá!!!

2009. ápr. 15. 21:33
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Előttem szólótól kérdem:

Fitt World-be jársz?:)

Petranova

2009. ápr. 15. 21:41
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

Nem, nem Szeged, hanem Pest.

2009. ápr. 15. 22:18
 7/15 A kérdező kommentje:
Jah, nincs rajtam testhezálló cucc, mert nagyon zavar a túlsúly, szégyellős lettem tőle :D
2009. ápr. 15. 22:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Petranova!

nem:)ezek szerint ott is olyan a teremelrendezés:)

2009. ápr. 16. 07:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a fitness factoryba járok, mert van gyerekmegőrző: ergo gyerekes anyukák is látogatják szülés utáni "restauráció" vagy csupán "állagmegóvás" céljából. És látok
2009. ápr. 16. 09:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
folytatom: és látok duci embereket, akiket becsülök azért, mert eljöttek mozogni, változtatni magukon!
2009. ápr. 16. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!