Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy ne hízzak? Nem sportolhat...

Hogy ne hízzak? Nem sportolhatok 1 hónapig

Figyelt kérdés

A térdem zúzódott, kb 1 hónapig pihentetnem kell.

Mit tegyek, hogy ne hízzak?

2011. aug. 19. 14:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát remélem nem fogok hízni :S

Esetleg még abban tudnál segíteni, hogy mit csináljak, hogy az izmaim térfogata ne csökkenjen? Mert hát nem fogom használni...

2011. aug. 19. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát "csak" a térdedet nem tudod használni, ugye?? Attól mondjuk még végezhetsz hasizomgyakorlatokat (hasprés) illetve súlyzós edzést karra... Amúgy mi történt a térdeddel?
2011. aug. 19. 21:25
 13/16 A kérdező kommentje:

De ahhoz, hogy hasizmozni tudjak, be kell hajlítanom a térdemet...

Eltörtem a térdemet

2011. aug. 19. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:

na akkor tisztázzuk: az alapanyagcsere szükségleted pont annyi kalória, ami ahhoz kell, hogy pont életben maradj

a napi kalóriaszükséglet (ami ált. 500-1000 kcallal több mint az alapanyacsere) az a mennyiség, amit ahhoz kell megenned, hogy megtartsd a súlyod.

ha fogyni szeretnél, akkor ennek (és nem az alapanyagcserének) kell kb. 85%-át enned.

a szénhidrátot meg biztosan elszámoltad, kapásból 2 szelet kenyérben majdnem 50g van.

2011. aug. 20. 04:12
 15/16 anonim ***** válasza:

még ennyit: az izom vesztése elkerülhetetlen térdsérülés után.

tudom, mert nemrég műtöttek (én azért picit tudtam mozgatni - nem volt gipszben). addig súlyzóztam, + figyeltem a kajára, amíg rendbe nem jöttem

2011. aug. 20. 04:15
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. A szénhidrátmennyiségem annyi, hogy a reggeli zabkásámat megeszem, kb 35 grammot. 100 grammban van 57 g ch...

Meg gyümit eszek, ennyi

2011. aug. 20. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!