Hogy ne hízzak? Nem sportolhatok 1 hónapig
A térdem zúzódott, kb 1 hónapig pihentetnem kell.
Mit tegyek, hogy ne hízzak?
Hát remélem nem fogok hízni :S
Esetleg még abban tudnál segíteni, hogy mit csináljak, hogy az izmaim térfogata ne csökkenjen? Mert hát nem fogom használni...
De ahhoz, hogy hasizmozni tudjak, be kell hajlítanom a térdemet...
Eltörtem a térdemet
na akkor tisztázzuk: az alapanyagcsere szükségleted pont annyi kalória, ami ahhoz kell, hogy pont életben maradj
a napi kalóriaszükséglet (ami ált. 500-1000 kcallal több mint az alapanyacsere) az a mennyiség, amit ahhoz kell megenned, hogy megtartsd a súlyod.
ha fogyni szeretnél, akkor ennek (és nem az alapanyagcserének) kell kb. 85%-át enned.
a szénhidrátot meg biztosan elszámoltad, kapásból 2 szelet kenyérben majdnem 50g van.
még ennyit: az izom vesztése elkerülhetetlen térdsérülés után.
tudom, mert nemrég műtöttek (én azért picit tudtam mozgatni - nem volt gipszben). addig súlyzóztam, + figyeltem a kajára, amíg rendbe nem jöttem
Köszi a választ. A szénhidrátmennyiségem annyi, hogy a reggeli zabkásámat megeszem, kb 35 grammot. 100 grammban van 57 g ch...
Meg gyümit eszek, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!