Normális hogy 5 nap alatt leugrott 1 kiló? Eddig majd egy hónapig állt a súlyom, és nem fogytam, de most a héten beindult.
Nem mintha probléma lenne, csak egy hónap semmi fogyás után, hirtelen 5 nap alatt lement egy kiló.
9 hónapja fogyókúrázom , és sportolok is mellette , pénteken mértem magam utoljára , akkor tartottam -19 kilónál. Egy hónapja megállt a fogyás, de ugyan úgy folytattam a sportot, és a diétát is, most hétfő óta beindult megint a fogyás, és hétfőtől, péntekig lement 1 kiló.
Ez nem gyors? 5 nap alatt 1 kiló?Meg azért is furcsa ez az egy kiló 5 nap alatt, mert még amikor fogytam is , így a vége felé 30-50 deka ment le egy hét alatt, ritka volt az egy kiló. Még 8-9 kg felesleg van rajtam.
Én egy kilót egy nagyobb wc-zés után is szoktam veszteni...
A rendes napi súlyingadozás 1-2 kg, és ez teljesen hétköznapi, normális...
Oh, meg mégegy gondolat: elárulom, hogy a 30-50dkg (ez önmagában nevetséges...) súlyingadozást a mérlegen már csak azzal is el tudsz érni, ha máshogy állsz rá.
Próbáld ki, lépj a mérlegre, dőlj előre, hátra egy picit, különböző pózokban teljesen mást fog mutatni. Arról nem is beszélve, hogy az otthoni mérlegek megbízhatósága a béka hátsója alatt vannak :) Igen, ha 15.000Ft-ért vetted, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!