100 kg-os lányként le mernél menni az edzőterembe? Nem nevetnek ki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 23:21
11/17 anonim válasza:
En szules utan 106 kilosan kezdtem jarni, 3 hete. Elotte is jartam rendszeresen, csak akkor kevesebb volt a sulyom. Senki nem rohog ki, nem sutyorognak, sot, segitenek. Es siman taposogepezek napi 40 percet, es sulyzozom fel orat. Eddig 4 kilot fogytam. Dietazom mellette.
Szerintem ezen ne parazz, menj es csinald. Sok sikert!
12/17 anonim válasza:
Én zumbázni járok, oda járnak nagyon kövérek. Nem tudom, hány kilók, de sokkal kövérebbek, mint a 92 kilós barátnőm.
Senki nem neveti ki őket, nekem pl. minden elismerésem, hogy végigcsinálják. Nem foglalkozik velük senki. +Ugyanannyit fizetnek, mint mások, ugyanannyi joguk van ott lenni.
Aki azért jár edzeni, hogy másokon röhögjön, az szánalmas. Aki azért jár, mert egészségesebb akar lenni, az becsülendő.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond, hogy nem bírnám... Napi több km-t futok, itthon tornázok, elipszisjárózok, mert van itthon... De szeretnék edzőterembe is járni, aztán félek, hogy kinevetnek... De szerintem összeszedem a bátorságomat majd! :) Nem most szeretnék még menni, hanem, ha bejönnek a rosszabb idők, és a parkerdőben nem lehet futni... Addig mondjuk még úgyis lemegy valamennyi.
2011. aug. 18. 13:20
16/17 anonim válasza:
Persze hogy menj. Te is ember vagy. És nem fognak kiröhögni! Legalábbis az intelligens emberek... sőt segíteni fognak. A többit meg magasról.... le :)
17/17 anonim válasza:
nyugottan.senki sem a másikat nézi...esetleg kereshetnél 1 edzőt néhány alkalomra.sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!