100 kg-os lányként le mernél menni az edzőterembe? Nem nevetnek ki?
Le. Oda nem csak testépítők meg izomkupacok járnak, hanem földi halandók is. :D De tényleg.
Egyébként én a helyedben először sokat sétálnék, túráznék, aztán ha az is jól megy, akkor nagyon lassan kocognék. És csak utána mennék edzőterembe - nehogy túlterheld magad, a szíved, tüdőd!
Attól függ! Mert ha "csak" a gépekre szeretnél menni, a futópadra, ellipszisre, taposóra, vagy másra, addig teljesen oké, mert látok sokszor olyat, hogy túlsúlyos ember a futópadon gyorsan lépked csak, vagy lassan kocog, senki se foglalkozik vele többet mint bárki mással.
Viszont az aerobic-ot vagy zumbát - ilyesmit nem ajánlom, mert nem fogod végigbírni. Ott sem azzal van a baj, hogy néznek, mert tényleg senki se néz, tudom, mindenki azt gondolja hogy a kondiban csak kigyúrt ember vagy nádszál cica van, de ahol én néztem, van egy két ilyen, valóban, viszont legtöbben normál vagy picit duci alkatúak.
elsőnek biztos frusztrálna, de arra gondolnék hogy 1: ők se úgy kezdték hogy kitűnő alakkal
edzőterembe nem csak testépítők járnak
szerintem nem érdekli a másikat ki van ott, mindenki izzasztja magát és saját magára figyel
ha valaki mégis beszólna nem figyelnék, vagy valami olyat szólnék be ami neki lenne kellemetlen
saját magamért csinálom nem másért
menj el nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!