HELP! Akkor en nem is ettem ma sok szenhidratot?
Nem fogyozom, csak eletmodot valtottam. Mostanaban csak hust es fott zoldseget+nyers salatat eszem. (a koreten semmi szosz meg olaj nincs)
Ma ettem 2 szelet hust, amely elegge szaraz volt, nem volt olajos. Nemtom milyen allat volt, mert etteremben ettem. Nagyon keves szosz volt rajta, de szinte semmi.
meg ezt ettem: 1 tanyer fott zoldseg: cukorborso+repa+karfiol vegyesen csak parolva minden nelkul.
1 tanyer salata nyersen+paradicsom+reszelt repa.
Mennyi ch-t ehettem ma akkor? Estenkent szoktam ugralos edzest csinalni (hasonlo a zumbahoz). Neha elegge faradt szoktam lenni.
Kell ma ennem meg valamit??
Ja, reggel ittam 2 pohar tejet...
vacsira ezt adnak: 1 tanyer parolt cukorborso+karfiol+repa
1 tanyer nyers salata (lila+zold)+ paradicsom+ reszelt repa
ennyi.
börtönből étterembe jársz enni?
étteremben nem tudod mit eszel? miért ki rendelte?
börtönben koplalókúrán vagy és netezhetzs?
akkor most mi van?????????
Milyen jó börtön, elmehetsz étterembe, netezhetsz, meg gondolom az ugrálós edzést is valaki tartja, vagy cd-n van rajta.
Egyébként meg tényleg keveset ettél, szénhidrátot meg nagyon keveset, és ha fogyókúrázik is valaki, szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!