Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Életmódváltozást hogy lehet...

Életmódváltozást hogy lehet győzni anyagilag?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 02:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
dietetikus segítene?
2011. aug. 17. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:

mond meg hogy miket szeretnél enni, vagy kezdj el te magad is besegíteni

ne úgy képzeld el hogy soha többé nem eszel lisztet, cukrot stb

nálunk sincs az hogy csirkemell rizzsel mert nics rá pénzünk de pl most nyáron nagyon sok minden van ami olcsó

rakott karfiol-lehet csalni, sajt helyett sovány sajt (pl egy-két szelet mozzarella) olaj is egy-két teáskanál, darálthúsból is van sovány pl lidlbe-van amikor csak 500ft le kell fagyasztani-mi is így szoktuk

tejföl helyett joghurt ami még olcsóbb is finomabb rá lehet vágni hagymát, paradicsomot nagyon jól rásül

tökfőzelék jó kaprosan, nem kell agyoncukrozni, lisztzni lehet turmixolva is és ecetesen+főtt tojás

spenótfőzelék+főtt tojás

sóskafőzelék+főtt tojás+1-2szem főtt krumpli

rizottó-rizs +vegyes zöldségkeverék

darálthús+tojás+fűszer+rizs-ezekből gombóc majd hozzá öntesz fűszeres paradicsomlevet(ha anyukád cukorral csinálja, megkéred hogy hagyjon neked 2 gombócot) hozzá főtt krumpli mehet

lecsó rizzsel(nem kell kenyér)

tojásleves, fűszeres paradicsomleves, gyümölcsleves-nem kell bele cukor már maga a gyümölcs édes, akármilyen zöldségleves

töltött hagyma, krumplu, cukkini

kígyóuborka olcsó+joghurt-joghurtos uborkaleves-nagyon finom

karfiolkrémleves

főtt tojás

zabpehely-1kilo 200-300ft sokáig elég

mozzarella sajt 1 csomag 200ft-2 liter kóla 300-már spórolsz

paprika, paradicsom most nagyon olcsó a piacon

joghurtok-natur 50-70ft

barack 150ft

dinnye 50ft

szilva 100-120ft

hús tényleg drágább de megvettétek idáig is igaza volt aki ezt írta

az elkészítésnél kell vigyázzni

fasírtot is ehetsz-tepsibe alufóliát teszel kicsi kiolajozod és beteszed megsütni, máris nem kell annyi olaj mintha ott sütnéd ki

az életmódváltás és fogyás nem ugyanaz

fogyókúra x ideig tartható életmódváltás egy egész életen

és akkor sincs semmi ha eszel palacsintát, tésztát vagy sütit mert belefog férni

na meg persze mozgás

2011. aug. 17. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a tésztával, edd nyugodtan. Csak ne minden nap, s ne 3 tányérral. A tészta az egyik olyan élelmiszer ami boltban (is) vásárolható, és ha szerencséd van, egyáltalán nincs benne mesterséges kivonat. Ha nincs bajod a tojással, akkor bármilyet vehetsz, de ha van, akkor válaszd a durumtésztát. A 3színű (zöldéges) tészta is nagyon finom és egészséges. Én ilyet szoktam enni. Ha felvet a pénz, kipróbálhatod a rizstésztát, vagy az algás tésztákat is. Én ezeket még nem próbáltam, de kifogom.
2011. aug. 17. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Amióta életmódot változtattam, sokkal több pénz marad meg. Nem veszek diétás dolgokat, vagy norbi féle hülyeségeket. Az embernek a gatyája is rámegy ezekre a dolgokra. 1x vettem norbis dolgot. De még életemben nem vettem fogyis tabit vagy ehhez hasonló nyalánkságokat. Kezdj el főzni, imádni fogod. És legalább tudod mit raktál bele. :)
2011. aug. 17. 09:49
 15/15 anonim válasza:
Ja igen szoktam nézni a norbis cuccok csomagolásán azt a hosszú listát hogy miből is áll.Olyankor elgondolkozom hogy ez az egészséges táplálkozás?
2011. aug. 17. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!