Életmódváltozást hogy lehet győzni anyagilag?
ha arra gondolsz,hogy a fogyózás sok pénzbe kerül,akkor tévedésben vagy.
én úgy fogytam le,hogy fele annyit eszem csak mint régen,és így minden hónapban kb 10 ezer forinttal kevesebb kosztpénz is elég,azaz havonta 10 ezer forintom még meg is marad
akik életmódot változtattak,soha többé neme esznek liszt,cukrot, édesítőt, tésztát, édességeket?
mi van a tésztás kajákkal?
Ésszel kell csinálni, nem pedig bedőlni az ilyesminek. Megfelelő mértékben igenis kell a szénhidrát és a cukor is!
Ha a mostani divat szerint akarsz életmódot váltani, arra a gatyád rá fog menni. Próbáltuk a párommal, kettőnkre 20 ezer elment egy hétre, és még nagyon extra dolgokat nem is vettünk.
Sokkal okosabb, ha végiggondolod, mi az, amihez ingyen vagy nagyon olcsón hozzájutsz és aköré építes az új életmód szerinti ételeket. Így nem lesz megterhelő egyáltalán.
Nekem azóta havi 10 ezerrel több pénzem van. Ugyanis reggel, ahelyett, hogy kocsival mennék biciklire pattanok. meglepő, de 10km-es távon ez csak 20 perccel több, mint kocsival átmenni a városon, de máris egy csomót spóroltam. a kaja se ördöngősség, ha az ember nem a tacskóban próbál vásárolni, piacon max annyiért, de igazából olcsóbban kapod a jobb minőséget.
Továbbá tudatosan kell vásárolni. Nekem jópár napra előre megvan mit eszek, ennek megfelelően ha valahol olcsón látom a hozzávalót megveszem. Az életmódváltásban pont ez a lényeg, nemcsak kaját kell váltani, hanme mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!