Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Életmódváltozást hogy lehet...

Életmódváltozást hogy lehet győzni anyagilag?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 02:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mármint?
2011. aug. 17. 03:54
 2/15 anonim ***** válasza:
47%

ha arra gondolsz,hogy a fogyózás sok pénzbe kerül,akkor tévedésben vagy.

én úgy fogytam le,hogy fele annyit eszem csak mint régen,és így minden hónapban kb 10 ezer forinttal kevesebb kosztpénz is elég,azaz havonta 10 ezer forintom még meg is marad

2011. aug. 17. 05:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha az alkoholos és alkolmentes italok, a csokoládék, a sós rágcsálnivalók fogyasztását nullára veszed, egy csomó pénzed marad arra, hogy a fehér liszt helyett teljes kiőrlésűt vegyél. Az idénygyümölcsök nagyon olcsók, a zöldségfélék szintén. A hús nem olcsó, de gondolom, eddig is vettél.
2011. aug. 17. 07:45
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem veszel lisztet, cukrot, édesítőt, tésztát, édességeket, üdítőket, és egy csomó pénzed megmarad. Tehát amiket egy hónapban megveszel, azokat ezek helyett veszed, nem ezeken felül. Ezen kívül érdemes figyelni az akciókat.
2011. aug. 17. 07:46
 5/15 A kérdező kommentje:

akik életmódot változtattak,soha többé neme esznek liszt,cukrot, édesítőt, tésztát, édességeket?

mi van a tésztás kajákkal?

2011. aug. 17. 08:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Ésszel kell csinálni, nem pedig bedőlni az ilyesminek. Megfelelő mértékben igenis kell a szénhidrát és a cukor is!

Ha a mostani divat szerint akarsz életmódot váltani, arra a gatyád rá fog menni. Próbáltuk a párommal, kettőnkre 20 ezer elment egy hétre, és még nagyon extra dolgokat nem is vettünk.

Sokkal okosabb, ha végiggondolod, mi az, amihez ingyen vagy nagyon olcsón hozzájutsz és aköré építes az új életmód szerinti ételeket. Így nem lesz megterhelő egyáltalán.

2011. aug. 17. 08:34
 7/15 anonim ***** válasza:
A tésztát előtte is csak ritkán ettem meg, mert sosem szerettem. De ha nagyon hiányzik, vegyél durum tésztát.
2011. aug. 17. 08:36
 8/15 anonim válasza:

Nekem azóta havi 10 ezerrel több pénzem van. Ugyanis reggel, ahelyett, hogy kocsival mennék biciklire pattanok. meglepő, de 10km-es távon ez csak 20 perccel több, mint kocsival átmenni a városon, de máris egy csomót spóroltam. a kaja se ördöngősség, ha az ember nem a tacskóban próbál vásárolni, piacon max annyiért, de igazából olcsóbban kapod a jobb minőséget.

Továbbá tudatosan kell vásárolni. Nekem jópár napra előre megvan mit eszek, ennek megfelelően ha valahol olcsón látom a hozzávalót megveszem. Az életmódváltásban pont ez a lényeg, nemcsak kaját kell váltani, hanme mindent.

2011. aug. 17. 08:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Azt senki nem mondta, hogy nem kell a szénhidrát, de nem cukor formájában kell. Jó szénhidrátforrás minden ami alacsony glikémiás indexű, például a lencse. Glükózra persze szükség van, de minél feldolgozatlanabb formában. A cukor meg teljesen fölösleges.
2011. aug. 17. 08:40
 10/15 A kérdező kommentje:
jó de hogy lehet megoldani ugy hogy 4 laknak,az anya főz stb, de az anya nem fogyozik?
2011. aug. 17. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!