Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka szerint fogyókúra...

Rubint Réka szerint fogyókúra alatt nem szabad teljes kiőrlésű lisztet enni, és ezt elég sokan elhiszik neki. Miért?

Figyelt kérdés
Idegesít, mert amúgy szeretem Rékát, de ettől a marketingfogásuktól rosszul vagyok. Mert nyilván az. Azt mondják, hogy a tk. lisztet is ki kell iktatni az étrendből, persze azért, hogy vedd meg 1000 forintért a 25 dkg-os Update lisztet. És ezt sokan el is hiszik. Én is fogyózom, de bele is halnék, ha egyáltalán nem ehetnék lisztet. Minden reggel eszek valami tk. pékárut/kekszet (ált. wasa kenyér vagy Korpovit), mert ez adja meg a lendületet a naphoz. Nehogy már ezen múljon a siker, ha mellette normálisan étkezel és mozogsz is.
2011. aug. 16. 17:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hehe, pizzát eszek, fehér kenyeres szendvicseket, még is fogyok, miért? Mert belefér a napi kalória adagomba.
2011. aug. 17. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!