Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűnöztem! Mit tegyek? Mennyit...

Bűnöztem! Mit tegyek? Mennyit sportoljak hogy leadjam? Vagy itt már csak a hashajtó segít?

Figyelt kérdés
reggelire citromos vizet ittam,maj 2 szelet puffasztottrisz és egy fél pohár joghurt,de aztán ajándékba kaptam egy csokit(konkrétan:sport kextrém 43 g kb 230 kcal),és nem tudtam ellenállni.:S.most szörnyű bűntudatom van.Ha 5 órát sportolok ma az segít?Vagy vegyek be hashajtót?(hányni nem akarok,de hízni sem ,mit tegyek?!
2009. ápr. 14. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Te kinek akarsz megfelelni? Mért nekünk írod ezt? Szerinted valakit is érdekel, hogy bűnöztél? A saját döntésed volt, hogy megetted azt a csokit... viseld a következményeid! Ha 5 órát akarsz sportolni és hashajtót szedni, akkor tedd azt!
2009. ápr. 14. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Ajaj! Szerintem először is hánytasd meg magad de lehet hogy már késő! Aztán egy marék hashajtó plusz ne igyál már semmit! 5 óra sport lehet kevés lesz inkább hat kell! Csináld azt hogy megrakod a hátizsákodat kővel és rohangálsz fel-alá a Gellért hegyre ameddig össze nem esel!

Na most viccen kívül, nem követtél el semmi komolyat. Szokásos két óra aerob/kardióval simán ledolgozod.

2009. ápr. 14. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Gratula az előttem szólónak!

Csupán egy kis javítás: futás, ellipszis tréner óránként 500-600 kcal, bicaj, egyéb cardio 400-500 kcal elfogyasztására alkalmas. Tehát intenzíven mozogva uszkve 30 perc alatt elégethető a "csoki".

2009. ápr. 14. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

elsö válaszoló!

olyan sötét vagy mint az éjszaka!!!!bunkó 1 paraszt vagy már ne is haragudj

ö tanácsot kért,és nem azt h ilyen véleményeket irogass itt neki!!!!!!azt kérdezte h nagyot bünözött e?

nem lett volna elég annyit irni hogy nem bünöztél nagyon 1 csokitol még nem áll meg a világ!!!!!1-szer megengedheted magadnak!!!!!!!!nyugiiii

2009. ápr. 14. 16:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Kedves Első válaszoló!nem kell leugatni,én csak megkérdeztem hogy mennyi sporttal tudom leadni,a fölös kalóriát.Ha nem tetszik a kérdés inkább ne válaszolj rá.Lehet hogy nem vagyok olyan okos mint te,de azértnem kell leszúrni.Ide tudtommal kérdéseket írhatok ki.Vagy tévedek?Ha nem érdekel vagy nem tetszik a kérdésne írj.Ennyi!Köszi mégegyszer.
2009. ápr. 14. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló vagyok.

Nekem csak az problémám, hogy mért csinálsz ilyen nagy ügyet egy csokiból? Más is szokott "bűnözni", hidd el még sokkal nagyobbakat is mint te! (pl. itt valaki 15 szelet sütit evett meg húsvétkor)

Ezek a kérdések egy idő után kezdenek kiborítóak lenni. Hisz mindenki úgyis magával számol el. Az, hogy 230 kcal-t vélhetően délelőtt (mert reggeli utánról írtál) megettél, nem akkora trauma szerintem. Lazán lemozgod napközben, ezért nem kell külön edzened vagy hashajtóznod - szerintem. ;)

Bocs a korábbi stílusért, de valahogy szerintem a bolhából csináltál elefántot.

2009. ápr. 14. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
36%

a csoki azonnal zsírba megy, ha nem eddzés után eszi, nem mozog le semmit-.-

inzulinreakció!!!

2009. ápr. 15. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!