Koplalás után, hogy gyorsítsam anyagcserém, hogy ne jöjjenek vissza a kilók?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 02:25
42/50 A kérdező kommentje:
hogy működik?
2011. aug. 16. 19:33
43/50 anonim válasza:
Bocs, de azt kell mondjam, nagyon buta vagy.
1. gondolj bele a szó jelentésébe, szedd szét:
élet
mód
váltás
Aztán ha lesz egy képed, hogy mi is lehet ez, felmész az internetre, www.google.com, aztán pedig keresel cikkeket ezzel kapcsolatban.
44/50 anonim válasza:
te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak szórakozol??-.-
45/50 anonim válasza:
uhhhh... Sok sikert!
mindenképpen sokat, sokat kell majd olvasnod, ugyan azt a szöveget lehet többször is.
ajánlott kezdeni: keresőbe írd be "builder.hu alapismeretek"
46/50 anonim válasza:
én is koplaltam szépen lefogytam tőle és nem izomból fogytam ez csak valami hülyeség, nagyon jó alakom lett, a koplalásnak 1 hátránya van, hogy akármit csinálsz visszajönnek a kilók, mit csinálj? életmódváltás ennyi
47/50 anonim válasza:
hagyd már a baromságot. biztos igazad van, és nem erről a bojgóról jöttél Utolsó, de bazz tudod hogy a kérdező ember, és a teste úgy működik mint egy emberé.
48/50 anonim válasza:
Első válaszoló: csimpánz? :D Zoz, te vagy az??? :P :P :D
49/50 anonim válasza:
Aczél, egy oldalon harcolunk, de komolyan azt hiszed, hogy el fog olvasni bármit is amiben bennevan az a szó, gogy bodybuilder?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!