Miért most jut eszébe minden iskolás diétázni?
tudod nyáron lángos,fagyi meg ilyenek miatt feljött durván 2 kg és megszeretnék tőle szabadulni hogy formában legyek sulikezdésre
14/L
Én meg vagyok magammal elégedve. A nyáron ledobtam laza 5 kilót. :D Témához visszatérve valszeg azért, mert tükörbe néznek (vagy mérlegre állnak) bepánikolnak és gyorsan megoldást keresnek.
17/L
Hat nem csak most.
Vannak idoszakok.Sulikezdes,Teli vakacio(mert persze le szeretnenek adni 2 het alatt 20kgt),Husvet,es persze a legelterjedtebb tevasz vegen-nyar elejen mert ilyenkor mindenki jol akar kinezni.Es mivel keves ido alatt akarnak sokat leadni,megunjak 1-2 es abbahagyjak.Tudom,mert en is ilyen voltam,De iden eldontottem,h ha lassan is de le fogok fogyni es mar majdnem sikerult is,eddig 15kgt adtam le(fel ev alatt)es nem fogok most bepanikolni h jaj kezdodik a suli es nem tokeletes az alakom,nem,majd az lesz ha nem sietem el,es leadok 2 honap alatt meg vagy 15 kg es utana a duplajat visszahizom.
Meg kellene mindenkinek ertenie,hogy nem lehet rovid ido alatt lefogyni,ugy h utana ne is hizd vissza.Azokat a kilokat se 1-2 honap alatt szedtuk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!