Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért most jut eszébe minden...

Miért most jut eszébe minden iskolás diétázni?

Figyelt kérdés
Ott volt az egész nyár, miért az utolsó pillanatban akarjátok elkezdeni? Ez már nem oszt nem szoroz.
2011. aug. 14. 22:33
 1/8 A kérdező kommentje:
iskolásnak
2011. aug. 14. 22:34
 2/8 anonim válasza:
Pont ezért szerintem, mert mindjárt itt az iskola :) De ennyi idő alatt meg már tényleg felesleges.
2011. aug. 14. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:

tudod nyáron lángos,fagyi meg ilyenek miatt feljött durván 2 kg és megszeretnék tőle szabadulni hogy formában legyek sulikezdésre

14/L

2011. aug. 14. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Én meg vagyok magammal elégedve. A nyáron ledobtam laza 5 kilót. :D Témához visszatérve valszeg azért, mert tükörbe néznek (vagy mérlegre állnak) bepánikolnak és gyorsan megoldást keresnek.

17/L

2011. aug. 14. 22:52
 5/8 anonim válasza:
Mert a legtöbb tini idióta , aki diétázik.Most vagyunk fejlődésbe vazze'!Ne diétán járjon már az eszünk.xD Amúgy én sose diétáztam de nem is vagyok arra hajlamos , hogy elhizzek. 15/L
2011. aug. 14. 22:53
 6/8 anonim válasza:
Igen, ez nekem is eszembe jutott, hogy gyerekként, tiniként diétázni az elég furán hangzik. Bár, ha ez csak annyit takar, hogy próbáltok egészségesebben enni, akkor semmi baj, de a direkt fogyókúrát ebben a korban nem tartom jó dolognak. 28/N
2011. aug. 14. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Hat nem csak most.

Vannak idoszakok.Sulikezdes,Teli vakacio(mert persze le szeretnenek adni 2 het alatt 20kgt),Husvet,es persze a legelterjedtebb tevasz vegen-nyar elejen mert ilyenkor mindenki jol akar kinezni.Es mivel keves ido alatt akarnak sokat leadni,megunjak 1-2 es abbahagyjak.Tudom,mert en is ilyen voltam,De iden eldontottem,h ha lassan is de le fogok fogyni es mar majdnem sikerult is,eddig 15kgt adtam le(fel ev alatt)es nem fogok most bepanikolni h jaj kezdodik a suli es nem tokeletes az alakom,nem,majd az lesz ha nem sietem el,es leadok 2 honap alatt meg vagy 15 kg es utana a duplajat visszahizom.

Meg kellene mindenkinek ertenie,hogy nem lehet rovid ido alatt lefogyni,ugy h utana ne is hizd vissza.Azokat a kilokat se 1-2 honap alatt szedtuk fel.

2011. aug. 14. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:
tavasz vegen*
2011. aug. 14. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!