Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet a legkönnyebben (...

Hogy lehet a legkönnyebben ( és gyorsabban ) 15 kg-ot leadni?

Figyelt kérdés
Hetente 5X járok fitnessz terembe de egy kg-ot se fogytam! és ez má 2-3 hónapja van így nem tudom miért de nyárra nagyon szeretnék már 10-15 kg ot leadni aki tud az segítsen kérem
2009. ápr. 13. 20:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tegyé fel egy kérdést de ne az enyémbe kérdezgesséé!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 13. 23:04
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Köszi szépen, értem! Van pulzusmérő a szobabicilin, tehát ez nem lesz gond :)

kérdező: bocs :)

2009. ápr. 14. 06:21
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Kérdezted az előbb, hogy mennyi idő?

Kedves kérdező! Mennyi idő alatt szedted fel? Ezt az időt szorozd meg 1,5-el és kb ugyanennyi idő alatt fog lemenni! Abba gondolj bele, hogy nem két perc alatt rántottál fel ennyit! Tehát ne várd, hogy majd "lefogyom" és mehetek a strandra dejó lesz!

Egyébként 15 kg-hoz kb. 15 hét kell! Heti 1 kg, így számold!

Sokan mondhatnák azt, hogy tizenöt hééét te úristen! Na és? Ez az idő úgy elröppen mint a szél! Gondolkozzunk már! Micsoda 15 hét egy emberélethez (kb. 4000 hét) képest? Van 15 heted az egészségedre, külalakodra a négyezerből? Ha igen, akkor szánd rá ezt a kis befektetést!

2009. ápr. 14. 06:22
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Mellesleg ha a lefogyás után folytatod a rosszul étkezést, és abbahagyod a mozgást, akkor nagyobb öszegben mernék fogadni hogy visszahízol!

másik kérdező: a szobabiciklis pulzusmérőknek nem szabad hinni! (hacsak nincs ténylegesen hozzádkötve valahogy, mert ha nincs, akkor biztos hogy hülyeséget mér!)

2009. ápr. 14. 09:31
 15/18 anonim válasza:
83%
Attól is függ, hogy mikor, mennyit és milyen összetételben eszel! Ha komolyan érdekel a véleményem, írd meg az email címedet és leírom a véleményem, hogy ezen a helyen ne foglaljam a helyet. Üdv. bojci
2009. ápr. 15. 11:49
 16/18 anonim válasza:
0%

Vágd le a lábaid XDXD

Lays

2009. ápr. 15. 17:54
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
Most kezdtem egy hete inni a szennalevél teát,fogyókúra mellé javasolják,nekem bevált!Csinálok 1litert,1adag szennalevéllel,1 adag zöld teával,édesítőszerrel,és megvan fél napra az innivalóm.Neked biztosan sokat segít majd,mert én 64éves nagyi vagyok,csak sétálok,te viszont tornázol is!Igaz,sok zöldséget eszem,pirítóst lágytojással,és minden másból keveset.1 hét alatt 2kg ment le.Bátran ajánlom neked!
2009. ápr. 15. 18:28
 18/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:D
2009. ápr. 15. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!