Hogy lehet a legkönnyebben ( és gyorsabban ) 15 kg-ot leadni?
Nem elég heti 5x lemenni, megfelelő edzést is kell végezni.
Pl. min. 60 perc megszakítás nélküli aerob edzés legalább 130-as pulzussal, hogy dőljön rólad a víz.
Emellett nagyon fontos a megfelelő táplálkozás. Semmi kenyér, túrórudi, csoki, pörkűt, szendvics meg hasonlók. Helyette abonett, felvágott, csirkemell, párolt zöldség, a rizzsel óvatosan, sok zöldség (paradicsom-paprika-etc), kevéske gyümölcs, saláta! Ja, ezt sok kis adagra elosztva, mellé sok folyadék!
Ha ezt betartod, le fognak menni a kilók.
"...pörkűt..."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A paraszt!:D
heti 1-2 kilót lehet max fogyni zsírból.. mindezt olyan 5-6 aerob edzés ellett, így kiszámolhatod hogy mennyit tudsz nyárig.. csakhogy ez nem csak az edzéstől, hanem legalább 70-80%-ban az étkezéstől függ.. az étkezés mindennél fontosabb diéta alatt...
Valaki eleinte írta h min. 130-as pulzus. Ez tévedés, aerobnál MAX 130-as pulzus.. és 50-60 perc egyhuzamban (gyaloglás, bicikli, kocogás, ellipszis tréner,...)
Honnan tudom, hogy meddig aerob az edzés?
Én szobabiciklizni szoktam, szeretnék fogyni, hogyan csináljam? Mennyi ideig, milyen intenzitással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!