Függesszem fel a fogyómat?
Amióta nyár van, semmi dolgom, szóval nagyon álmos és fáradt vagyok minden nap, szenvedve csinálom végig azt a 40 perc biciklizést...
Akármikor a konyha közelébe megyek, találok valami kaját, eszek..
És hát semmit sem fogytam még, mióta vége a sulinak...
Szüneteltessem ezt az egészet? Ha suli van akkor tök jó minden, akkor nem zabálok, mert mindig van valami dolgom, meg jobban van kedved biciklizni is...
Vagy még arra gondoltam, hogy hanyagolom a biciklizést, és csak a kajára figyelek. (vagyis hát családdal szoktunk még pluszba menni heti 3-4x 30 percet biciklizni, azt nem hagynám ki, bár most jelenleg nem tudunk menni..)
Ha egésznap eszel és a mozgásod is elhanyagolható akkor mit is kellene felfüggeszteni? Mértéktelenül akarsz zabálni?
Kéne kicsi akaraterő,mert anélkül nem megy.
Van akaraterő, csak nem így, hogy egész nap itthon ülök
Meg nincs jobb dolgom
Nem úgy tűnik, mintha most diétáznál...
Meg sem mozdulsz, bármit találsz a hűtőben, megeszed és nem meglepő módon, nem fogytál.
Mit akarsz abbahagyni?
Pl a mozgást, meg hogy nem ehetek azt, amit akarok.
Nem egész nap zabálok, ezt 1 szóval sem írtam. De ha pl látok csokit, akkor eszek belőle.
Ki az isten mondta, hogy falási rohamaim vannak?
Na jó hagyjuk, kiforgatjátok minden szavamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!