Ha a babám nem emészti meg az almát, függesszem fel a hozzátáplálást, vagy még szoktassam a pociját hozzá?
1. vagyok. Az elején nálunk is így volt. Ízlett neki, megette, de vissza is jött. (Lehet, hogy túl savas volt neki az alma).
Én adtam neki továbbra is, megszokta a gyomra.
Köszi :) már elmúltunk 6 hósak,ideje is van,az orvos meg űz minket szó szerint,hogy már főzelékezzünk jövőhéten..Szegény gyerek gyomrát (meg Őt magát sem) szeretném kikészíteni egy dilidoki miatt..
Viszont szívesen ette,akkor nyammogunk tovább,kösziiii! :)
először is: ez az orvos nem dilidoki, hanem teljesen normálisan gondolkozik. 6 hónaposan már el kell kezdeni a hozzátáplálást! sőt.
másodszor: "szegény" babád gyomrának nem lesz semmi baja egy kis almától, ezt te sem gondolhatod komolyan. nagyon sok babának jön vissza emésztetlenül az első alma, de ez nem tart sokáig. a főzeléktől sem lesz semmi baja a gyomrának, 6 hónaposan már fel van ezekre készülve. nem kell annyira félteni a babát, attól még, hogy nem csak szopik, te nem leszel rosszabb anya. sőt: akkor lennél rossz anya, ha továbbra is csak szoptatnád és így alultáplált lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!