Júliusban elkezdtem a diétát, de sajnos, szeptemberben 3 hétre fel kellett függesszem, szerintetek folytathatom onnan vagy inkább várjam meg a 3 hónapot?
Alakits egy olyan eletmodot, ami nem ideiglenes, hanem allando,
ugyanis nem 90 napig fogunk elni pl.!
Egyel egeszsegesen, hagyd el azokat az eteleket, amik Teged hizlalnak pl., es egyel kevesebbet, de rendszeresen mozogj, ami rendszeres legyen.
Persze, hogy visszajött.
Hagyd abba ezt a baromságot, táplálkozz kiegyensúlyozottan és egészségesen, akkor majd nem jön vissza.
Csak azt nem értem, de ezt komolyan nem értem... egyszer végigcsináltad. Nem mentél vele semmire, mert visszajött, pedig azt ígérték, nem fog. Miért hiszed el másodszor is? Van fogalmad róla, mit teszel a szervezeteddel? Kövérnek lenni nem egészséges. Ennél egy rosszabb van: lefogyni-visszahízni-lefogyni-visszahízni.
Van fogalmad róla, a 90 napossal mit teszel? 4 napból 3-szor szénhidráttal tömöd magad (a keményítő és a gyüm.cukor is szénhidrát). Sok embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül. Örülj neki, hogy eddig megúsztad, és táplálkozz normálian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!