Ez koplalás vagy normális?
Figyelt kérdés
reggeli:fél bögre tej
ebéd:rizseshús,diétás joghurt,saláta!
2011. aug. 13. 21:28
2/14 anonim válasza:
Normálisan ennyit ettél mindig életed során??? Na, akkor, mi a kérdés?
3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom,ezért kérdeztem...de akkor gondolom koplalás hány kcal lehetett?
2011. aug. 13. 21:33
4/14 anonim válasza:
Tökmindegy, hány kalória. Azt úgyse tudjuk megmodani. De kétszeri étkezés kevés. Egyél ötször naponta, de okosan összeválogatva.
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem volt kevés csak 5 adagra fel kéne bontanom?
2011. aug. 13. 21:37
6/14 anonim válasza:
Szerintem bontsd fel egy hétre, te...!!!!
7/14 anonim válasza:
Attól függ, hány tányér rizseshúst küldtél le. :-) Ha Valószínűleg kevés.
8/14 A kérdező kommentje:
kb egy 3/4 tányért xD
2011. aug. 13. 21:52
9/14 anonim válasza:
Ez abszolút nem normális étrend.Ha elosztod 5 adagra, attól még nem lesz több.Vacsorára semmit nem ettél, mondjuk reggelire se nagyon, az a fél bögre tej, az semmi.Na meg tízóraizni meg uzsonnázni is kell, ha szeretnéd, hogy jó legyen az étrended.Az ebéd még jó volt.Mióta koplalsz?Nem lesz ám jó vége, hidd el.Szerintem nem fogod sokáig bírni, mert rád fog törni egy falásroham, és felfalsz mindent, amit a hűtőben találsz.
10/14 A kérdező kommentje:
Ma pont 10 napja kezdtem így fogyózni,de akkor koplalásnak is nevezhetjük....
2011. aug. 13. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!