Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális dolog ez a koplalás?...

Normális dolog ez a koplalás? Lent.

Figyelt kérdés
Mennyi az a határvonal,amikor egy gyereket el kell vinni az orvoshoz,egy alapos kivizsgálás céljából?Mivel semmit sem eszik,sem otthon,sem az oviban.A soványsága már annyira feltünő,hogy borzalmas látni.Csont bőr,de szó szerint.
2011. márc. 13. 00:54
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Hát akkor gyerünk, mire vársz?

Ha már sovány, akkor nem most kezdte, hogy nem eszik.

2011. márc. 13. 01:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyit azért gondolom csak eszik, különben már nem élne. Legfeljebb ez a mennyiség kevés.

Szerintem nézd meg, hogy a mostani életkorában milyen magasnak és főképp hány kilónak kellene lennie. Ha ez alatt van vagy az alsó határt súrolja akkor mindenképpen vidd orvoshoz.

Itt van hozzá egy táblázat: [link]

2011. márc. 13. 01:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Előzőnek igaza van,ha nem enne semmit sem,sem otthon,sem máshol,akkor már rég nem élne.Nem kell túlozni.
2011. márc. 13. 01:41
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Jajj, ne a szavakba kössetek bele, elég érthető volt, mit akart kifejezni a kérdező. A csont és bőrt se szó szerint értette.
2011. márc. 13. 01:57
 5/9 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem igenis járj utána a dolognak. Vidd el a háziorvoshoz, ő majd megmondja, hogy kell e kivizsgálás vagy sem. Lehet elég lesz egy vérkép, lehet hogy vashiányos azért nem eszik. kap egy kis vasat, aztán lehet hogy helyrejön. Reméljük csak ennyi. De amúgy orvoshoz biztos jártok, a doki észre vette volna ha kórósan sovány lenne, nem? bár orvosa válogatja....

2011. márc. 13. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:

az előző voltam...

még annyi, hogy az én nagyobbik fiam rettentő válogatós volt kicsinek. 8 hónapos korától másfél éves koráig semmi mást nem volt hajlandó enni, csak virsli, milánói, savanyú uborka..tényleg csak ezeket ette, aztán hála égnek fordult a kocka, most 7,5 éves most is rettentő válogatós, de azért már bővült a kör. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha van nagy kedvenc, akkor nem baj ha mindig azt eszi, de legalább enne...

2011. márc. 13. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:
hany eves?
2011. márc. 13. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Elsőre az jutott eszembe, hogy a "koplalás" mögött valamilyen feszültség is meghúzódhat, vagy valami elleni tiltakozást akar (hat) kifejezni, szóval amolyan figyelemfelhívás is lehet. Gondold végig, hogy történt-e vele valami, esetleg most kezdte az ovit, amit ő nem akart, vagy ilyesmi. Ha kizártátok a lelki vonulatát a koplalásnak, akkor irány a háziorvos, ami megmondja, mi a teendő.
2011. márc. 13. 12:23
 9/9 A kérdező kommentje:
A gyerek ötéves,és nem az enyém.Tehát csak érdeklődök,mert az én fiam az ő duplája minden féle méretben.A szó szerint nem eszik semmit,meg úgy kell venni,hogy nem túloztam szinte.Ha egy fél zsemlét,vagy egy száll virslit egész napra lehet ételnek nevezni,akkor bocs.Irom ezt annak,aki azt válaszolta,hogy ne essek túlzásba.Szerintem beteg,mert erre más magyarázat nincs.Nem fáj semmilye,mondjuk,de ez nem természetes dolog,hogy egy gyerek ennyire rossz evő legyen,és ráadásul a szél elviszi már.
2011. márc. 13. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!