18nap alatt mennyit lehet maximálisan fogyni?
Szobabicikli és torna mellett és egészségesebben étkezek.
Szerintetek 5kg-ot le lehet így fogyni ennyi idő alatt?
még többet is. szerintem 18 nap alatt le lehet fogyni akár 10 kilót is.
5 kiló zsírt le lehet e dobni 18 nap alatt? kizárt.2-3 kiló lehet a vége, függően attól hogy mekkora a jelenlegi túlsúlyod. ha kicsi van már csak rajtad akkor talán 2 kiló se lesz.
köszönöm a válaszokat!:D
hát van sok felesleg kb 20 kg. de fokozatosan akarok fogyni.
ja és még táncolnék is a torna és a szobabicikli mellé:D
Én is erről álmodoztam, de letettem róla, hiszen ha 18 nap alatt le lehetne úgy fogyni, hogy szép formás is mellette az ember nem lennének súlyfelesleggel rendelkező emberek.Inkább szép lassan komótosan, heti -1 nagyon max 2 kg és mellette torna és így akarok célba érni. :D Kicsit késni fog így a dicséret, de gondolj bele, hogy 1-2 hónap múlva is de jól fog esni, ha azt mondják, "mennyit fogytál", "milyen jól nézel ki" vagy csak visszahallod, hogy a hátad mögött mennyien megjegyezték, hogy mennyire jó alakod lett. :D
Nekem van egy 'belefogyok rövidnadrágom', ami kb S-es méretű, na abba akarok beleférni. :D Most még összegombolni se tudom, de csak 2 hetente akarom felpróbálni mindig, nehogy kitáguljon. :D Na ha az a nadrág jól állna rajtam, szerintem 99%-ban elégedett is lennék. Te is keress valami motivációt és meglátod repül majd az idő. :D
Remélem segítettem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!