Egy hónap alatt maximálisan hány kg-ot lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Otthoni edzéssel le lehet adni 10-15kg-ot egy hónap alatt, és milyen gyakorlatokkal?2010. febr. 11. 22:07
1/18 anonim válasza:
Zsírból fogyni max heti egy kilót lehet.
A fogyás főleg a táplálkozáson múlik, mint a mozgáson.
Otthon nem lehet edzeni.
2/18 anonim válasza:
max 4 kilót , mármint zsírt. amúgy meg nem értek egyet az elsővel abból a szempontból, hogy otthon nem lehet edzeni. én életemben nem voltam edzőteremben és mégis szépen lefogytam , hasizmaim szépen kirajzolódtak. mini stepperem van itthon (napi 1 óra 130-as pulzussal), plusz felüléseket , lábemelgetéseket csináltam. néha pilatest.
3/18 anonim válasza:
Első, te bizonyára nagyon értesz ezekhez a dolgokhoz.
4/18 anonim válasza:
A szervezetedtől is függ, meg attól is, hogy mennyit edzel naponta, fél órát vagy 4-et.
Egyébként a heti fél kg a tartható és egészséges.
5/18 anonim válasza:
06.16! Hát ha 15 év tapasztalat, 1000 lefogyasztott ember, élsportolók edzése, élsportolói múlt, orvosi egyetem, dietetikusi és személyi edzői végzettség hozzáértésnek számít, akkor igen. Amúgy meg felőlem mindenki azt csinál amit akar ugyebár :)
6/18 anonim válasza:
az utolsonak uzenem,h irni barki tud barmit ;)
7/18 anonim válasza:
11.29 értem, én erre azt tudom mondani, hogy mindenki magából indul ki :)
8/18 anonim válasza:
epp magambol irtam ki, en nem "dicsekednek" az eredmenyeimmel. megtartom magamnak.
de a kerdesre valaszolva, nem,nem lehet! ha megis osszejonne,az biztos,h nem zsirbol. Bar ilyennel meg halistennek nem talalkoztam..
9/18 anonim válasza:
15.47 ha végig olvasnád a kommenteket, látnád, hogy elsőnek én írtam, teljesen korrekt válasz volt, nem volt semmi dicsekvés. Majd valami okoska beszólt, hogy bizonyára nagyon értek hozzá... Erre reagáltam, remélem látható...
10/18 anonim válasza:
"Otthon nem lehet edzeni!!!"
MIÉRT???Személyi edző úr???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!