Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Tónus...

Mi a véleményetek a Tónus diétáról?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 13. 13:33
 1/4 bix ***** válasza:
100%

femina.... ne könyörgöm...

okés mint minden feminás tippel egy baj van. annyira személyre szabott mintha egy markolót adnának az autókereskedésben, pedig bevásárlós városi kocsit szeretnél...

a leírt kajákat akkor most egy 100 kilós meg egy 60 kilós nő is követheti? egy irodai alkalmazott és egy fizikai munkás is? közel se. a kalória igény elég széles lehet, pl én ezzel konkrétan éhen halnék.

milyen mozgást terveztél mellé?

a kedvencem meg hogy fogyjunk kilókat. kiló mi? hazajöttem vettem egy kilót. mit? zöldséget? húst? kenyeret? mit?

lehet fogyni kilókat, akkor szépen dobálni lefele mindent, izmot, vizet, aztán zsírt is persze. meg lehet fogyni zsírból is úgy, hogy az izmok megmaradnak. ehhez viszont nem garantált hogy ez a mennyiségű kalória elég lesz. sőt. ha nem vagy 50 kiló alatt és 150 centi 99% hogy kevés a megfelelő edzésteljesítmény eléréséhez

2011. aug. 13. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kaja kicsit kevésnek tűnik, különösen a javasolt edzésformák mellett. Vannak benne furcsa dolgok is, pl ebéd 1 bögre lencsefőzelék? Vacsorára banánturmix meg zabpehely?

Ezenkívül a heti két kiló fogyás nem éppen az egészséges tempó.

Nekem nem szimpi.

2011. aug. 13. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Konkrét adagokat írnak benne a nélkül,hogy ismernék az adott személy kalóriaigényét.

Így teljesen megalapozatlan ez az étrend összeállítás.

2011. aug. 13. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
értem köszi
2011. aug. 14. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!