Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nincs pénzünk...

Mit csináljak? Nincs pénzünk egészséges kajákra.

Figyelt kérdés

Nem nagyon veszünk húst és mindenből a legegészségtelenebbet vesszük.

Van itthon általában krumpli, rizs, vmilyen gyümölcs van és zöldség is, de nem sok. N. joghurtot tudok vetetni, az csak 50ft. Kenyér is van itthon.

Írnátok egy mintaétrendet lécci úgy, hogy ezek a kaják legyenek benne? Nagyon fontos lenne.

Ja... Futnék minden 2. nap 1 órát.

Köszi előre is!

2011. aug. 12. 20:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nos Még miket esztek egyáltalán nem esztek húst? ezt jó lenne tudni. Nos Gyümölcs jó tudsz gyümölcs salátát készíteni, krumpli és a rizs is jó csak keveset kell belőle enni este ne egyed. Zöldségből finom salátákat tudsz csinálni. Kenyér helyett inkább barnát ajánlom a fehér nem jó, de lehet venni lisztet az olcsóbb.. A mozgás jó de néha tornásszál is ne csak fuss.18L
2011. aug. 12. 20:48
 2/21 anonim ***** válasza:
Mi is mindenből a legegészségtelenebbet és a legolcsóbbat vesszük. Minta étrend nem tudom nálad mit jelent, írok néhány finom és egyszerű, olcsó kaját. Rizsfelfújt, krumplipüré, rizibizi, lecsó, saláták, tejberizs, túrós/mákos/lekváros/grízes tészta, rakott krumpli. Zöldségleves, Meggyleves, tojásleves, grízgaluska leves. Ezek olcsó ételek és szerintem nem egészségtelenek valamint változatosak. Fehér kenyeret ha tehetitek cseréjétek teljes kiőrlésűre, nem olyan drága.
2011. aug. 12. 20:49
 3/21 anonim ***** válasza:
2. vagyok az még lemaradt, hogy egyetek naponta többször keveset, ez így egészséges. Reggelizni ha lehet akkor ki ne hagyjátok, én általában 2 szelet toast, teljes kiőrlésű kenyeret szoktam enni, sajttal, de eheted joghurttal is vagy csak simán vajjal.
2011. aug. 12. 20:51
 4/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Amúgy húst eszünk hetente 1x.

2011. aug. 12. 20:51
 5/21 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok, húst ehetsz de ha nagyon zsíros azt szedd le.. Szívesen segítek neked ha van kedved írhatsz privit:) 18L
2011. aug. 12. 20:54
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

ez egy jó kifogás, csak sajnos nem igaz ;)

1-2 éve én havi 20 ezerből főztem 2 személyre és nem szemetet ettünk - rendesen kell tervezni és rá kéne jönni, hogy nem mindig az egészségtelen kaja az olcsó

2011. aug. 12. 21:07
 7/21 anonim ***** válasza:
Jól van utolsó kitudja hogy ők hányan vannak? meg sorolhatnám Nem mindenkinek jók a körülményei..
2011. aug. 12. 21:09
 8/21 anonim ***** válasza:
20 ezer/hó 2 felnőtt emberre neked jó körülmény? akkor elég szarban lehetsz :D
2011. aug. 12. 21:11
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem. de ha ti 2-en vagytok és 20 ezerből kajáltok.. Akkor mit mondjon ő ha pl ők 5-en esznek 20ft-ból ha?
2011. aug. 12. 21:15
 10/21 anonim ***** válasza:
Így van utolsó. Mi négyen 30-ból kajálunk. Ne szóld úgy, hogy nem ismered az anyagi hátterét. De hát mit várok? 21. század gonosz embereitől?
2011. aug. 12. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!