Hogyan tudnék iskolaidőben lefogyni?
Figyelt kérdés
nem sokára kezdődik az iskola és az én sulimban nincs menza szóval általában pékségben vásárolók vagy csak gyümölcsöt eszek amíg haza nem érek általában ez 3óra után szokott lenni ,otthon egyszer eszek főtt ételt és ennyi ,várom az ötleteket a suliban való étkezési szokásaitokról fogyókúra alatt2011. aug. 12. 13:54
11/17 A kérdező kommentje:
[link] 1,5 óra mi? egy 22 éves férfi 3,46 alatt teljesít ennyit :)
2011. aug. 15. 10:35
12/17 A kérdező kommentje:
bocs nem 22 hanem 34 de mindegy mert amit írtál lehetetlen egy olyan ember számára aki nem versenyszerűen biciklizik
2011. aug. 15. 10:38
13/17 anonim válasza:
Azért a Petőfi-túra a hegyekben van :D nem mindegy, hogy sík terep vagy hegyek.
14/17 anonim válasza:
Szóval olyan 2,5 óra körül van.
15/17 anonim válasza:
"te normális vagy 1,5óra azt nagyon kétlem" párom nem versenyszerűen bringázik, és még túlsúlyos is 46 km-t 1,5 óra alatt megtesz országúti bringán...igen én írtam, hogy 1,5 óra;)
16/17 anonim válasza:
Nem romlott el a km órája, vagy a sima órája? :D:D:D Én 1,5 óra alatt megyek 30-t.
17/17 anonim válasza:
nem romlott el az órája - a két város közti távolságot sem tudja elrontani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!