Hogyan tudnék iskolaidőben lefogyni?
nálam is hasonló a helyzet,annyi különbséggel, hogy az egyetemről van,hogy este 6-7 körül érek haza:S
vigyél otthonról szendvicset,gyümölcsöket,joghurtot..nekem gimiben barátnőm simán hozott rántottát is egy kis műanyag dobozban, ha van olyanotok,abba rakhatsz zabkását vagy pl. salátát:)
saláták, csirkemell, sováyn sertéshús, marahhús kockákra vágva, főtt tojás, párolt zöldségek, konzevr sós tonhal lében, telkes kiőrlésű kenyér+feltét+zöldség
gyümölcssaláta, gyümölcsök, joghurt, kefír, abonett sandwich, gyümölcsös müzli, főtt rizs, levesek-ha összeturmixolod még jobb tudod ilyen kulacsba is vinni
tegnapelőtt 14:22:
40km-re lakok a sulimtól egy óra vonattal vajon mennyi lehet biciklivel :)
amúgy köszönöm a válaszokat én is szoktam néha kis zárható tálkákba főtt ételt vinni de nem lehet minden nap mert elég furán szoktak nézni amikor előveszem a tálat meg a kis villámat :)
"40km-re lakok a sulimtól egy óra vonattal vajon mennyi lehet biciklivel :)" - kb 1,5 óra, ha kevésbé vagy edzett- de otthonról vasútállomásig ill a vasútállomástól a suliig nyugodtan mehetnél bringával - veszel kerékpárjegyet
"amúgy köszönöm a válaszokat én is szoktam néha kis zárható tálkákba főtt ételt vinni de nem lehet minden nap mert elég furán szoktak nézni amikor előveszem a tálat meg a kis villámat :)" ki a franc nem szarja le hogy néznek a villámra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!