Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így fogyhatok, ha igen mennyit?

Így fogyhatok, ha igen mennyit?

Figyelt kérdés

most vagyok olyan 95 kilo van rajtam izom de fölösleg is sajnos

eddig napi szinten kb 1-2órát mozogtam( biciklizés foci kosár) viszont melllette sokat ettem

így se nem hízok olyan3-4 hónapja se nem fogyok

ha most mondjuk kevesebbet eszek csak gyümölcsöket és kb ennyit mozgok naponta vagy többet akkor kb mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?

tegyük fel hogy a bevitt kalóriamennyiség kétszeresét tudatosan lemozgom

mondjuk 1500kalóriát eszek/iszok azzal ugy ahogy jól lehet lakni nem fogok éhezni? és ahhoz mennyit kell mozogni? mondjuk csak bicajozni?

2011. aug. 11. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Nos a gyümölcsöt sem kell túlzásba vinni mert sok a cukortartalma. Szóval az délelőtt egyél. Reggelire sok mindent ehetsz mert felhasználódik az energia.. De Pl: puffasztott rizs, joghurt, teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle felvágottal, müzli tejjel. Lágy tojás.. sorolhatnám még. Ebédre: hal,csirke, sovány sertéshús. Aztán képzeld el hogy vacsorára ehetsz pörköltet is persze köret nélkül.:-)) 1hét alatt 1kg a normális. 1500kcal-ba ne kalkuláld bele a vizet igyál minél többet.. 1óra mozgás elég. Csak ne éheztessed a szervezetedet. Ha van kedved írhatsz privit. Szívesen segítek. 18L
2011. aug. 11. 20:30
 2/2 A kérdező kommentje:
1 óra mozgás nem elég:D mert most is mozgok legalább 2őt
2011. aug. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!