Evvel a módszerrel fogyhatok? Ha igen, akkor kb. mennyit? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy naponta 2*20 vagy 3*20 percet (ahogy időm engedi) ugrókötelezek,és este 6 után nem eszek,vagy ha nagyon megéhezem,akkor is csak gyümölcsöt. Diétába nem nagyon akarok belekezdeni,mert nem biztos hogy tudnám követni,meg azt olvastam,hogy gyerekeknél nem ajánlott. Szerintetek evvel a módszerrel fogyhatok? És ha igen akkor kb. 2hónap alatt látszana az eredmény? (kilókban értve)2010. szept. 26. 21:50
1/7 anonim válasza:
A hat után nem evést felejtsd el. A szervezet olyankor túlélő üzemmódra kapcsol, ha megvonják tőle a tápanyagot, és a 6 után nem evés azoknak van, akik 8 körül fekszenek le. Tény, hogy tele hassal nem jó aludni, ezért lefekvés előtt 2-3 órával már ne egyél, de ne is koplalj. ha reggel 6-kor kelsz, az már 12 óra koplalást jelent, a szervezet pedig az alvás során is felhasznál valamennyi energiát. Inkább vacsizz valami könnyűt, natúr csirkemellet salival, vagy főtt sonkaszeletet(nem hízlal:)), joghurtot(persze nem az agyoncukrozottat, natúr is nagyon finom, ha egy kis mézet és abonettet teszel bele). Továbbá ha fogyni akarsz, kerüld a zsírban tocsogó ételeket, de ne vond meg magadtól az ételt soha. Inkább kevesebbet, de mindenből. Reggelire bármit, azzal indítod be az anyagcserédet, fontos a tápanyag. Napi egy főtt étel fogyasztás fontos, a rostban gazdag táplálékbevitel pedig elengedhetetlen. ÉS ami a legjobb: napi 2-3 kocka étcsoki (ritkán lehet sima, nem bűn, ha finomat eszel :)) jótékony hatással van a szervezetre, és egyáltalán nem hizlal (és tényleg napi. Olyan, mint a vörösbor mondjuk:))
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. :)
2010. szept. 26. 22:06
3/7 anonim válasza:
bocsi de nem evvel hanem ezzel :)
az ugrálókötelezés az jó,de ha most kezded ennyi ideig nem biztos h bírni fogod.Próbáld azt h 5 perc laza ugrálás 2 perc pihi és így tovább..
Esetleg csinálhatsz haspréseket,guggolásokat ilyeneket is.
< Amúgy én ezt h most akkor este 6 után lehet enni vagy nem komolyan nem értem!Nekem ez használt,amikor volt rajtam felesleg h nem vacsiztam.
Bocsi h ezt itt kérdezem de... Én pl.hajnali egykor fekszek le, akkor este 11-kor is ehetek vagy mi?..
4/7 anonim válasza:
ja amúgy ha naponta csinálod az ugrálókötelezést, akkor igen, fogysz vele:D
5/7 A kérdező kommentje:
megpróbálom majd,hogy meddíg bírom egyfojtában...és ha nem megy,akkor fokozatosan csinálom.
amúgy köszönöm a választ. :D
2010. szept. 26. 22:10
6/7 anonim válasza:
Első vagyok. A szervezetben nincs óra(nem a biológiaira gondolok), hogy aszerint működjön, ergo nem lassul le semmi este 6 után. 11kor bőven, persze - mint írtam fentebb is - nem a nagyi pacalpörköltjét, hanem könnyű kajákat. Természetesen hatásos a koplalás is, de hosszú távon nem jó, a szervezet raktárai túlságosan lemerülnek. Először glikogént, majd zsírt, később izmokat bont, stb, amit tud. És ha utána rendesen eszel megint, nem az izom jön vissza, hanem a zsír. Lehet, így lassabb a fogyás, de tartósabb, mint ez a 6 utáni hülyeség. Tanultam, elhiheted nekem :)
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!