1 hónap alatt 3 kiló ez nagyon kevés? Ti mennyit fogytok 1 hónap alatt?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:43
Nagyon kíváncsi lennék hogy mivel fogytál, és milyen diétát csinálsz?
hát azért nem 100 kiló vagyok:D
De van bőven mit leadni, maradjunk abba hogy több mint 10kilót akarok fogyni. De nem mennek le a kilók, ki vagyok akadva hogy ennyire lassú ez a folyamat, legalább 1 hónap alatt 5 kilót akartam volna fogyni, de nem megy. Na mindegy is, most jobban parázok azon hogy délután kb megettem 800 kcal chipset:( Ne tessék kiröhögni, nem bírtam magammal, am ma 2 tojást ettem 2 sajtot, 2,5dl levest és 800kcal csipszet kb. Mozdulni se bírok a chipsből, hányingerem van tőle, nagyon elszurtam a napom?
jajj már. Azért kívántam a csipszet, mert egyedül voltam itthon a chips az asztalon, és gondoltam eszek belőle párat,de 800 kcal ment be. Komolyan ez volt az első bukásom, de azért se adom fel!
Úgy vettem észre hogy egyre kevésbe vagyok éhes, nem kívánom a kaját, ezért is volt gáz a chips, mert elvileg egy barackot terveztem, de a chips óta nem ettem de még mindig fel vagyok fújodva tőle, szabályossan hányingerem van....fúúú
annak aki kérdezte hogy fogytam le 10 kg-t 5 hét alatt:
kemény diéta, kb.800kcal/nap, 80 perces torna minden nap. nem eszem kenyeret, tésztát, krumplit, semmi édesség, semmi!csak zöldség, gyümölcs és némi hús, meg víz. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!