Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt 3 kiló ez...

1 hónap alatt 3 kiló ez nagyon kevés? Ti mennyit fogytok 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 13:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:43

Nagyon kíváncsi lennék hogy mivel fogytál, és milyen diétát csinálsz?

2011. aug. 11. 15:56
 12/17 anonim ***** válasza:
"Már nem azért", de a kérdező nem írta, hány kiló, mellesleg, aki 100 kg, az nyilván nem fél év alatt hízott annyit (egészséges emberre gondolok), hát lefogyni sem annyi idő alatt kell. Rajtam is van felesleg, nem kevés, 15 kg-t szeretnék leadni, másfél év alatt. Így nem kell attól félnem, hogy 25-öt hízok vissza később.
2011. aug. 11. 16:12
 13/17 A kérdező kommentje:

hát azért nem 100 kiló vagyok:D

De van bőven mit leadni, maradjunk abba hogy több mint 10kilót akarok fogyni. De nem mennek le a kilók, ki vagyok akadva hogy ennyire lassú ez a folyamat, legalább 1 hónap alatt 5 kilót akartam volna fogyni, de nem megy. Na mindegy is, most jobban parázok azon hogy délután kb megettem 800 kcal chipset:( Ne tessék kiröhögni, nem bírtam magammal, am ma 2 tojást ettem 2 sajtot, 2,5dl levest és 800kcal csipszet kb. Mozdulni se bírok a chipsből, hányingerem van tőle, nagyon elszurtam a napom?

2011. aug. 11. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen. És tudod miért kívántad a chipset?? Mert reggel nem ettél szénhidrátot, meg az egész nap naromi kevés kcal. Ne egy hét alatt akard leadni azt, amit évekbe telt magadra szedni, mert a szervezetedet nem tudod átverni (villámdiéta=jojó-effektus)
2011. aug. 11. 20:34
 15/17 A kérdező kommentje:

jajj már. Azért kívántam a csipszet, mert egyedül voltam itthon a chips az asztalon, és gondoltam eszek belőle párat,de 800 kcal ment be. Komolyan ez volt az első bukásom, de azért se adom fel!

Úgy vettem észre hogy egyre kevésbe vagyok éhes, nem kívánom a kaját, ezért is volt gáz a chips, mert elvileg egy barackot terveztem, de a chips óta nem ettem de még mindig fel vagyok fújodva tőle, szabályossan hányingerem van....fúúú

2011. aug. 11. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:

annak aki kérdezte hogy fogytam le 10 kg-t 5 hét alatt:

kemény diéta, kb.800kcal/nap, 80 perces torna minden nap. nem eszem kenyeret, tésztát, krumplit, semmi édesség, semmi!csak zöldség, gyümölcs és némi hús, meg víz. ennyi.

2011. aug. 12. 10:05
 17/17 A kérdező kommentje:
mint mondtam most először fordult elő ilyen. én kb tegnap 1200-1300kcal ehettem meg de abba benne volt hogy felzabáltam a a 800kcal-os chipset tehát kb én is 800kcal-os diétát folytatok a tegnapot leszámítva, és tök durva mert FOGYTAM 3 dekát. Azt hittem legalább 1 kilóval több leszek, de többet nem eszek ilyen szemetet, az tuti
2011. aug. 12. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!