Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel így mennyit adhatok le...

Ezzel így mennyit adhatok le 3 hét alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

szeptember 1ig szeretnék még fogyni 5 kilót.

ez így jó lesz szerintetek?

napi 1000 kcal ( egyébként 1200 a kalória szükségletem de 15% levittem mert azt mondták h akkor indul be a zsír égetés)

napi 1-1,5 óra torna

napi 3-4 liter víz ( annyit iszok alapból)

semmi cukros,semmi fehér lisztes meg ezek a cukros löttyök

napi 1-2 db zöldség gyümölcs.

Pl a mai étrendem:

3 sz TK kenyér,2 sz felvágott,vaj,paradicsom,sajt

ebéd: leves egy picike tésztával

vacsora: főtt kukorica meg még hozzá valami még nem tudom mi. ja és minden reggel iszok alma ecetet és napközbe 1-2 bögre zöld teát. Szerintetek így mennyit fogyhatok? nem szeretnék koplalni. jah és a méreteim. 165/63 15L köszönöm hogy elolvastad,és hogy válaszolsz (:

2011. aug. 11. 06:55
 1/7 bix ***** válasza:

pffff

nem megyünk 1200 alá semmilyen körülmények között... kétlem hogy pontos lenne az az 1200 kcal, ha annyit ennél is kevés lenne az esélye hogy súlyt tartanál.

utsó pillanatban vergődni jah ügyes, biztos sok fog látszani.

a helyzet az hogy ezzel többet fogsz ártani mint használni de te tudod... legközelebb talán ne az utsó három hétben akarj megváltozni...

2011. aug. 11. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Bixnek igaza van...

Megnéztem neked itt [link] 1700kcal kell súlycsökkentéshez.

A mai étrended úgy ahogy van sz4r és lemerem fogadni nem teljes testes edzést nyomatsz csak s3ggrázást ilyen hülye dvd-kre.

Tökéletesen ráhajtottál az izomvesztésre ugye minek normális feszes test. Ha ezt fogod csinálni 1 hónap után ilyen felkarod lesz: [link]

2011. aug. 11. 07:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy jött ki az 1200?

Mondjuk matematikából egyébként sem lehetsz valami jó, mert amit ma enni készülsz, az messze nincs 1000 kalória.

Mi ez, ha nem koplalás?

Az almaecetes borzalomtól meg maximum gyomorfájást kapsz, lefogyni nem segít, ezt biztosra veheted.

2011. aug. 11. 08:35
 4/7 A kérdező kommentje:

kösz a semmit (:

idáig is fogytam... akkor most is fogok:) én nem jött vissza. szóval kár volt kiírni..

2011. aug. 11. 09:50
 5/7 bix ***** válasza:
jah persze hogy fogysz. de MIBŐL az a lényeg. neked mindegy hogy zsír vagy izom? ha a válasz igen, akkor hajrá.
2011. aug. 11. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

15 éves kisgyerekeknek ezért nem lenne való az internet. menjenek iskolába és tanuljanak, mert vazzz nagyon sok mindent be kellene pótolniuk.

Kérdező, leírták, hogy baromira kevés az 1200 és 1000 kcal egy élő embernek, pláne ha még fogat is szoktál mosni (vagy egyéb mozgást végzel).

leírták, hogy ilyen étrenddel, nemhogy a fejlődő szerencsétlen kis tested nem kapja meg a szükséges tápanyagokat, de még inkább fogyni fog (nem a zsírra gondolok)!

látszik mit értesz hozzá: hallottad, hogy cukros sza.rokat nem jó fogyasztani, arról viszont lövésed sincs sajnos, hogy húst napi 4-5 étkezésben célszerű lenne enned, ráadásul a korodból kiindulva a testtömegedhez képest nem is kis mennyiséget, mert éppen növekedned kéne.

ehhez képest 3 étkezést írtál, felvágott, sajt a legtáplálóbb része. NEM LEHET ÖSSZ-VISSZA VARIÁLNI AZ ÉTRENDET! esszenciális anyagoknak be kell kerülnie az étrendbe, vagy meg lehet szívlelni a múmiás képet!

Samurai megkímélt engem az "éhező afrikai csoportkép" linkelésétől, köszi Fruits!

2011. aug. 11. 15:33
 7/7 A kérdező kommentje:

akkor leírom világosan (: bocs nem írtam le rendesen...

1 hétig ennék így,hogy össze szűkítsem a gyomrom... utánna többet ennék valamivel,csak túlságosan kivan tágulva a gyomrom ez a baj.. remélem így jó... :)

2011. aug. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!