MEnnyit adhatok le ezzel az edzéssel?
Figyelt kérdés
Azt csinálom, hogy 50 felülés, majd 30 oldalsó felülés, utána 40 felülés, meg 50 hasprés. Ezt ismétlem délelőtt 2x, majd este szintén 2x, és mindkettő után hátizmozok a gerincem miatt.
Hetente 1x lefutok 2 km-t a Margit szigeten, még csak most kezdtem a futást, ezér még nem sokat futok, meg nem bírom a meleget =S
Viszont bicajozni a héten 2-3x szoktam, úszom, illetve görköorizom. Sajna szerdától tábor, de az fárasztó, mindig lemegy rólam vmennyi, hiába nem edzek, már tapasztaltam.
Ha tábor után újra folytatom, szerintetek lemegy rólam 2-3 kiló tanévkezdésig?
2010. júl. 16. 22:37
1/4 anonim válasza:
Igazából az hogy mit eszel, fontosabb mint az edzés mennyisége. Szóval diéta+edzés fogyaszt, az edzés önmagában még nem biztos. A bringa, futás ok, viszont a felülésnek nincs sok értelme. Egyrészt kevés, másrészt mivel kis izomcsoport, kevés energiát igényel, így nem éget zsírt.
2/4 A kérdező kommentje:
amiatt csinálok sok hasizmot, mert ott volt régebben nagyon gáz a helyzet, mostmár jobb, de még kéne. A szívás az, hogy 3 hónapja csinálom, 6kilót fogytam, ám sajna a mellemből is =S
2010. júl. 16. 22:48
3/4 anonim válasza:
majdnem eggyet értek az elezővel csak annyi hogy ha mindenbőé 150-et csinálsz (elsőre 100 at) akkor azzal is égetsz zsírt :)
4/4 anonim válasza:
vissza vontam nem láttam amit irtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!