Úristen Ti nem ennétek most egy jó kis bundás kenyeret jó meleg teával?
Asszem rám jött már megint az hogy ennem kell.Már ezzel küzdök 4 éve pedig még csak 16 vagyok.165 cm 63 kiló:'(
Mindjárt belepusztulok annyira szeretnék most enni egy kis bundáskenyeret vacsira de tudom hogy nem szabad mert így is zsírdisznó vagyok:( Mit csináljak?
Nem szeretem a bundás kenyeret... szóval nem kéne.
Amúgy a súlyod ideális, ahelyett, hogy riányálnál pihend ki magad amikor rendbe jött a lábad edz keményen!
17:29 vok
Szerintem egyél,de ne este 8kor, holnap meg cserében hagyd ki a vacsit vagy egyél egy kevés gyümölcsöt, most aztán tényleg lehet válogatni (szilva, őszi, dinnye) és ezek beindítják az anyagcserét, szóval tuti nem hízlalnak! Mindent ne tagadj meg magadtól, mert 1. még fejlődő szervezet vagy 2. aki folyton sanyargatja magát sem lesz elégedettebb magával! Tapasztalatból beszélek...
én nem viccelek, tényleg bundás kenyeret fogok enni
a combcsont törést hogy sikerült összehoznod?
Na tessék! Már megint mi van? Máskor ugyanilyen paraméterekre sokan ráfogják, hogy duci, most meg az van hogy ideális. El lehetne már dönteni.
Kérdező NE agyalj a bundás kenyéren, hidd el én is megennék egy üveg nutellát lazán, de nem teszem!! Találj magadnak motivációt, olyat ami elég erőt ad... én is ezt teszem:) És bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!