Úristen Ti nem ennétek most egy jó kis bundás kenyeret jó meleg teával?
Figyelt kérdés
Asszem rám jött már megint az hogy ennem kell.Már ezzel küzdök 4 éve pedig még csak 16 vagyok.165 cm 63 kiló:'(
Mindjárt belepusztulok annyira szeretnék most enni egy kis bundáskenyeret vacsira de tudom hogy nem szabad mert így is zsírdisznó vagyok:( Mit csináljak?
2011. aug. 10. 17:19
1/20 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek!!
2011. aug. 10. 17:23
2/20 anonim válasza:
Szerintem egyél nyugodtan és utána sétálj egy nagyot, tempósan! Egyébként meg felejtsd el, hogy zsírdisznó vagy, nem kell mindenkinek gebének lennie, különben a srácok sem szeretik a deszkákat, hanem azt, ha egy lány elégedett önmagával és tud jókat enni!
3/20 anonim válasza:
Készíts kevés bundás kenyeret, mondjuk, két kisebb szeletet.
Gyengén édesített teával és fogyaszd el lassan.Ilyen kis trükköket érdemes kitalálnod, hogy jól is lakjál, de ne is hízzál el.
4/20 A kérdező kommentje:
Ne felejtsem el hogy zsírdisznó vagyok??...
2011. aug. 10. 17:30
5/20 A kérdező kommentje:
JA BOCSI FÉLRE OLVASTAM már ennyire meghülyülök:((
2011. aug. 10. 17:30
6/20 A kérdező kommentje:
áá nem akarok édesítőt venni mert elég drága és most anyuéknak nincs nagyon pénzük
2011. aug. 10. 17:31
7/20 anonim válasza:
Mi a gond vele? eszel 4 szeletet majd rá 2 órával elmész teniszezni és játszol egy 3 szettes 2 órás meccset...
8/20 A kérdező kommentje:
Ja bocsi azt elfelejtettem írni hogy nem sportolhatok msot egy ideig mert combcsont törésem van szóval itthon punynadok egésznap..és így még ezt se engedhetem meg magamnak
2011. aug. 10. 17:33
9/20 anonim válasza:
én ma ettem egy halom édességet, 7Dayst, piskótatallért, husit rizsával, lebbencslevest és nem soká húslevest. nagyon finom volt :)
10/20 anonim válasza:
ha edzettel ma 2-3 orat kemenyen akkor esetleg ehetsz ket szeletet , ha nem akkor valassz valami konnyu vacsorat es ne kenyer legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!