Vajon beteg vagyok? Mi lehet ez?
170 cm vagyok. 73 kg-rol indultam, amikor ugy dontottem hogy eletmodot valtok. Addig mindent ettem es nem is keveset. Kenyeret, mindenfele kajat, sok csokit. Nem reszletezem. Sikerult nagyon szepen leadnom. Most kb 65 kg korul lehetek, de termeszetesen szeretnek meg fogyni. Ugy fogytam le, hogy futni jartam azaz inkabb csak kocogni es csak gyunolcsot, zoldseget, husfeleket, tejfeleket eszem. Azaz no cukor, no liszt, no edesseg. Semmi, amit irnak hogy nem szabad. Nem koplalok, vitamint is szedek.
Neha tartottam bunozos napot, amikor 1-1 pizza lecsuszott, illetve betoltam egy adag nutellat.
Nem volt baj, nem hiztam, mert utana is folytattam a normal, egeszseges eletmodot.
Tegnapi napon viszont szinten tartottam egy bunozos napot, ami abbol allt, hogy tesztat (azaz liszteset) is ettem es utana egy jo nagy adag nutellat kanalaztam be. Bevallom nagyon jol esett.
Ma viszont nagyon rosszul vagyok. Mar este ereztem, hogy nagyon szomjas lettem hirtelen. Reggel iszonyatos szajszarazsaggal keltem, most meg nagyon eros alhasi szeles gorcseim vannak es folyamatosan szedulok. Nem tudom miert lehet ez. Szerintetek?
En arra gondolok, hogy lehet, hogy diabeteszes leszek? Puffadt vagyok mindenhol, rosszul erzem magam.
Szerintem ennek nem túl sok köze van a csalónapodhoz/fogyókúrádhoz. Mondjuk ki, fingd ki magad bátran, igyál sokat.
A szédülés már gáz, mérj vérnyomást és pulzust. Ha egyik sem akkor egyél egy csokit, sz4rd le most a diétád. Ha ez sem válik be akkor menj holnap dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!