Vajon meddíg maradhat a nemzeti színház élén ez a beteg nőimitátor?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 17:10
1/30 anonim válasza:
Most őszintén, mi a francért olyan fontos, hogy milyen a nemi irányultsága? Mi köze van ennek a munkához, amit végez? Semmi az égvilágon.
Csak az a lényeg, hogy értse a dolgát, legyen rálátása, tapasztalata és szakértelme. Ha ez mind adott és jól vezeti a színházat, akkor minden rendben van, és ezzel vége is a kérdésnek.
3/30 anonim válasza:
Semmi közöd a szexuális orientációjához, az mindenkinek a magánügye.
Mellesleg Alföldi remek rendező. Én láttam a most bemutatott ember tragédiáját, és zseniális, életem legnagyobb színházi élménye volt.
4/30 anonim válasza:
És egyre büszkébben vállalja. Nekem is furcsa, hogy ki és miért tartja ott.
5/30 A kérdező kommentje:
A "liberálisok"álláspontja már a könyökömön jön ki.
Jólenne egy hazafi véleményét is látnom!
2011. máj. 23. 17:21
6/30 anonim válasza:
Ha neked az a hazafi, aki úgy fújja a jobbikos hülyeséget, hogy maga semmit nem tud a nemzeti színházról, egy darabot se látott, akkor gratulálok.
7/30 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese. Shalom!
2011. máj. 23. 17:26
8/30 anonim válasza:
A szakmai teljesítményének mi köze a nemisségéhez? Soha nem volt ekkora látogatotsága a színháznak ekkora bevétele. ha ehez arra volt szükség h elküldjenek pár öreg színészt küldjék. nem ovi h jaj a néni meg a bácsi már olyan régota van itt akkor fizetssünk neki. ha van jobb vegye fel ha jobb lesz dicsőség ha roszabb kudarc. márpedig jobb lett nemértem miért sir mindeki h jaj mer elküldi a színészeket.azis egy válalat amit irányítani kell h nyereséget termeljen a nem megfelelő alkalmazottakat meg el kell küldeni és kész. és fügetlenül attol h meleg vagy h melyik politikai párt híve azt senki nem mondhatja h gazdaságialag nem emgy jol a nemzetinek(az adott lehetőségekhez mérten) mondhatod h személyszerint nem tetszik amit rendez vagy nem tetszik amit művel a nemzetivel(h kiadja abáltermet stb amiket felhoztak neki most) de ha nemtenné nem lenne bevétel és nem tudná eltartani a színészeket. és akkor mindeki felháborodna h becsukják a nemzetit. annyira nem birom ezt a lehuzos verjükmertertfideszesbuza hozzáálást. teltházas folymatosan a nemzeti honapokra előre is alig lehet jegyetvenni?rosszul csinálja a munkáját?hát szerintem nem és aki képes felfogni amit írtam és belegondolni szerintem az is belátja
9/30 anonim válasza:
Egy lehetetlen dolgot írok: Te utálnád esetleg azt a homoszexuális miniszterelnököt, aki általános jólétet teremtene Magyarországon?
10/30 A kérdező kommentje:
Ez tényleg lehetetlen dolog lenne!
Mert elsősorban nem a Magyar érzelmű embereknek lenne itt jó világ,ahogyan most sem.
2011. máj. 23. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!