Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vajon meddíg maradhat a...

Vajon meddíg maradhat a nemzeti színház élén ez a beteg nőimitátor?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 17:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
:D Nembaj, hallgass valami pörgős számot, és képzeld azt, hogy te vagy Attila a hun király. XD
2011. máj. 23. 18:06
 12/30 anonim ***** válasza:
59%

Ha te ennyire magyar érzelmű vagy, legalább tanulj meg helyesen írni (lásd: meddíg (???))

A legnagyobb magyarnak nevezett Széchenyi István anyanyelve a német volt. Na hogy is van ez a magyarkodás? Nem attól lesz valaki magyar, amitől te gondolod.

2011. máj. 23. 18:11
 13/30 anonim ***** válasza:
89%

Hát figyelj!

Én nem szeretem a melegeket, kelletlenül elfogadom, hogy ilyen is van, de egyáltalán nem örülök neki.

Alföldi egy jó rendező, és jól vezeti a színházat.

A szakmának és a nemi identitásnak semmi köze egymáshoz. Ha jó szakember, hát jó szakember, és ez a lényeg.

2011. máj. 23. 18:14
 14/30 anonim ***** válasza:
92%

Úgy tűnik, le vagy szavazva, kérdező.

Nem mondom, hogy gondolkodj el ezen, mert még megfájdulna a fejed, de legalábbis vonulj vissza egy kicsit.

2011. máj. 23. 18:27
 15/30 anonim ***** válasza:
64%

> A szakmának és a nemi identitásnak semmi köze egymáshoz

Ez csak egy bizonyos szint alatt igaz, pl. teljesen mindegy, hogy az esztergályos homokos-e vagy sem.

Viszont nagyon fontos, hogy egy olyan közszereplő, akinek munkája a közönség elé kerül, az legyen kifogástalan erkölcsiségű.

Ellenkező esetben az történik, ami most: egy aberrált, rendezőnek kinevezett alak utasítására a "színészek" egy Magyarország-térképre onanizálnak ?!? - és nincs egy felelős kultúrpolitikus, aki kirúgná...

Izraelben bezzeg nem merne onanizálni az izraeli zászlóra, mert ott hamar leütnék a derekát. Az ilyen degeneráltak inkább Magyarországon "nemzetgyaláznak".

2011. máj. 23. 19:53
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
Alföldi Róbert a neve, nem nőimitátor, hanem művész. Jó helyen van ott ahol van, mert ért ahhoz amit csinál. Amúgy mit zavar téged, ha nem is jársz színházba?:"D HA NEM ÉRTESZ HOZZÁ, NE POFÁZZ BELE.
2011. máj. 23. 20:00
 17/30 anonim ***** válasza:
66%
Azt hiszem, a 19.53. nagyon jól megragadta a lényeget. Egy közszereplőnél, a pozíciójánál fogva a közízlést és -morált befolyásolni képes személynél nem választható el mereven az emberi minőség és karakter a szakmai teljesítménytől, mert az egyikből következik a másik. Nekem önmagában nincs semmi bajom egy Alföldi-típusú karakterrel sem, de ezt nem szabad a nemzet első színházában csinálni. Alapítson valami alternatív izét, és ott élje ki magát szabadon. Biztos lesz bőven közönsége!
2011. máj. 23. 20:01
 18/30 anonim ***** válasza:
41%
Ja és "hazafikám": a meddig rövid i-vel írandó és a Nemzeti Színház pedig nagy betűkel, mert tulajdonnév.:)
2011. máj. 23. 20:02
 19/30 anonim ***** válasza:
nálunk Mo-n még nem jutott el odáig a kulturáltság h a homoszexualitás nem betegség nem elitélendő. nem aberáltság. nem vagyok meleg de senkinek semmi köze a másik nemi hovatartozásához amig nyereségesen és világ szinvonalon elismert modon vezeti a színházat felőlem szoknyát is huzhat. majd egyszer mi is felnövünk a nyugathoz toleránsabbak lesznek az emberek esetleg egy csöpnyit inteligensebbek is h felfogják h tökmindegy h meleg hetero vagy bármi más nem ő befolyásolja ezt hozta az élet és probál boldog lenni igy. nemértem ezzel egyeseknek mi baja vagy ha én azt gondolom hogy a melegségnek semmi köze a magyarsághoz a tehetségéhez vagy a szakmai tudásához akkor én már antimagyar vagyok?mert szerintem ez inteligencia kérdése h ki hogy tudja helyén kezelni a dolgokat. nyugaton egész sokszor előfordul h homoszexuális ember lesz híres elismert tehetség(direkt nem sztárt mondtam mert nem ugyanaz) és senki se ítéli el h lány lányal fekszik le esténként fiu fiuval neagyisten fiu lányal...
2011. máj. 23. 20:21
 20/30 anonim ***** válasza:
Szerintem szakmai ügy, semmi köze az illető magánéletéhez. Tőlem ez távol áll, de elképzelhető, hogy a többoldali érzékenységet növelheti. Ha valaki jó rendező, ne egy kis provokatőr műhazafi (aki még magyarul se ír helyesen, és hát a fogalmazás sem az erőssége)ítélkezzen.
2011. máj. 24. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!